Celebrul manelist a mărturisit într-un interviu pentru Antena Stars că a avut o adolescență tumultoasă, iar prima dragoste a trăit-o cu o fată din Republica Moldova.

Deși este împreună cu mama copiilor lui, Cati, de când era foarte tânăr, Adrian Minune a fost un băiat precoce și a avut timp să se mai însoare o dată înainte s-o găsească pe cea care avea să-i fie alături la bine și la greu, de-a lungul vieții. La 14 ani, artistul s-a mutat la iubita lui din Chișinău, dar mama lui a intervenit și i-a stricat planurile.

Cum s-a terminat povestea de dragoste

În cadrul unui interviu realizat la el acasă, cu toți cei dragi alături, Adrian Minune a vorbit, printre altele, despre fiica lui cea mică, Adriana, care îi va dărui un nepoțel sau o nepoțică peste câteva luni.

Deși sarcina este încă la început, medicii i-au anunțat pe părinți că sunt șanse mari să fie băiețel, dar viitorul bunic spune că el are presentimentul că va fi o fetiță.

În acest context, manelistul și-a amintit de ce făcea el când era și mai tânăr decât fiica lui. Peripețiile din adolescență ale acestuia includ și o „însurătoare” la doar 14 ani.

Totuși, povestea de dragoste cu moldoveanca s-a terminat odată cu intervenția mamei lui și piedicile puse de contextul politic al vremii.

„Eu, când am avut 14 ani, m-am însurat la Chișinău. Am luat-o pe o domnișoară. (…)

A venit mama după mine acolo, m-a luat cu forța. Mi-a zis ”mai mergi acasă, ne mai gândim”, apoi s-au închis granițele cu Republica Moldova, n-a mai mers niciun tren, n-a mai mers nimic. S-a întrerupt.

Am găsit-o pe nevastă-mea, am fugit cu ea și uite-mă și acum tot cu nevastă-mea”, a povestit Adrian Minune, ajuns la vârsta de 48 de ani și care deja se gândește la retragere, în contextul în care nici starea sa de sănătate nu e una strălucită.

Vezi și Karmen, fata lui Adrian Minune, joacă în „Clanul”. Va debuta în serial chiar de ziua ei de naștere

Citește și:

Previziunile lui Carmen Harra pentru 2023: „Vine cu niște schimbări absolut incredibile”. Ce spune despre războiul din Ucraina

Singurul copil biologic al Luminiței Anghel a împlinit 11 ani. Filip seamănă mai mult cu tatăl lui, cel de-al treilea soț al artistei