Adrian Minune a șocat pe toată lumea, după ce a declarat la Xtra Night Show că se va retrage din lumea muzicii în anul 2024. Artistul, care are numai 47 de ani, a ținut să își anunțe din timp fanii și să le mărturisească că nu va mai cânta la nunți sau evenimente private.

Motivul invocat este acela că vrea să aibă mai mult timp liber și să-l petreacă alături de frumoasa lui familie. Să fie însă aceasta toată povestea? Doar artistul știe. În orice caz, declarația lui naște semne de întrebare.

”În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit încă 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte.

În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele…”, a declarat Adrian Minune.

Motivul pentru care Adrian Minune nu a mers la nunta lui Florin Salam

Pe data de 1 iunie a avut loc unul dintre cele mai mari evenimente din showbiz-ul românesc. Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar mai mulți artiști de la noi din țară au fost invitați, printre care și Adrian minune cu familia sa.

Însă marele absent a fost tocmai Adrian Minune și toată lumea s-a întrebat de ce. Acum, celebrul cântăreț a explicat de ce: nu a putut merge deoarece a avut o nuntă programată de anul trecut tocmai în Serbia. ”Eu am fost plecat în Serbia, a fost o nuntă de am luat-o de anul trecut, în care a fost pandemia. Toată familia mea a fost invitată acolo (nunta lui Florin Salam, n. red.), dar și eu, însă eu nu am putut să ajung deoarece eu nu mă joc cu banii altora.

Pentru că unii fac banii mai ușor, iar alții mai greu. Ceea ce vorbesc eu îmi place să fie ștampilă.”, a declarat Adrian Minune.

Vezi și Gradul de rudenie dintre Adi Minune și soția lui! Familiile lor nu au fost de acord cu relația lor, așa că el a furat-o de acasă și au fugit

Citește și:

Monica Tatoiu, adevărul despre Dieta Balerinelor și cât a cântărit cel mai mult în viață. Nimeni nu și-o amintește așa!

Nu se mai ascund! Monica Gabor, gest tandru, în public, cu Mr. Pink. Detaliul care dovedește cât de mult o răsfață milionarul chinez