Se înâmpla în anii 2014 – 2015, a povestit el. ”Îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler”, a povestit Adrian Enache la o emisiune de televiziune despre liderul rus.

În 2014 și 2015, artistul, extrem de pasionaty de fotbal, a fost prezent la Moscova, unde s-a desfășurat Cupa Mondială la fotbal a artiștilor. Evenimentul, organizat de guvernul rus, a fost câștigat atunci de echipa națională a României, din care făcea parte și Adrian Enache.

Avea foarte mulți oameni pe lângă el care aveau grijă să nu îi furăm ADN-ul”

“Asta a fost ce a fost în 2015 și în 2014, când am luat primul titlu mondial la fotbal, la campionatul mondial de fotbal cu artiștii din toată lumea. Pe vremea aia Putin făcea chestii frumoase, în sensul că organiza campionate mondiale de fotbal pentru artiști în vederea promovării, jocuri olimpice.

În primii 6 ani am jucat la Soci și după care ne-am mutat la Moscova și după care, în 2018, au organizat campionat mare de fotbal la Moscova.

Deci avea niște acțiuni foarte frumoase pe vremea aia. Au avut campionatul mondial, ne-au premiat – au avut chiar de ziua mea, eu neștiind că ziua mea, 12 iunie, coincidea cu Ziua Națională a Rusiei – s-a ridicat tot stadionul în picioare. Temișan a făcut o glumă și a spus: ‘Pentru tine, uite cum te iubește poporul rus, de ziua ta s-au ridicat în picioare’.

După aia am aflat, prima dată am luat-o și m-am emoționat, am căzut în genunchi, am plâns și după aia a intrat Putin”, a povestit Adrian Enache, conform protv.ro.

„Avea foarte mulți oameni pe lângă el, care aveau grijă să nu îi furăm ADN-ul, mă rog, cum se proceda la ei la nivel guvernamental. Dar vreau să spun că, la început, înaintea meciului de finală România-Brazilia, în 2014, au jucat politicienii și a jucat chiar Medvedev în echipa politicienilor, deci eram cu oameni politici pe teren, puteam să ne dăm mâna.

El era mai ciudat așa, dar, repet, atunci făcea lucruri frumoase pentru oameni. Acum e cu totul altceva, e chiar foarte rău ce se întâmplă și îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler”, a adăugat cântărețul.

Vezi și Cum se înțelege acum Adrian Enache cu fosta soție, cea pe care a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc. Cei doi au divorțat acum 13 ani

Citește și:

Dorin, fratele lui Dani Oțil, își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce urare i-a făcut prezentatorul TV: „Nici nu știe că mă ocup cu asta”

Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Poză rară cu cei trei copii și misteriosul ei soț: ” Viața a fost atât de bună cu mine!”