Iar anul acesta senzația o reprezintă familia prințului William, care în aprilie s-a mărit, venind pe lume cel de-al treilea copil al său cu Kate Middleton, Louis.

Era de așteptat ca mezinul Louis să fie cuprins în fotografia de pe felicitarea de Crăciun, dar nimeni nu știa ce formă va lua instantaneul. În mod cu totul neașteptat, acesta nu este realizat în fața unui brad împodobit, așa cum mulți ar fi crezut.

Palatul Kensington a făcut publică fotografia care va fi folosită, iar aceasta este realizată într-un cadru natural, afară. Pe un copac pozează întreaga familie, fiecare exprimându-și perfect personalitatea. Prințul George pozează cu un picior ridicat, pe trunchiul copacului, în timp ce prințesa Charlotte pare că se alintă și e mândră nevoie-mare că se află între cei doi părinți, Kate și William.

Iar prințul Louis pare o păpușă vie, stând drept și zâmbind direct spre cameră, deși nu are nici opt luni.

Cât despre ducii de Cambridge, aceștia zâmbesc mândri de averea lor, și pe bună dreptate!

Toți membrii familiei poartă blugi

Interesant e faptul că toți membrii familiei poartă denim, sub o formă sau alta. În timp ce Louis îi poartă pe deasupra unor dresuri – ceea ce e de înțeles, el fiind mic, iar fotografiile realizate afară – Charlotte poartă o fustiță din denim.

Fotografia a fost realizată zilele acestea la casa de la țară a prințului William și soției sale. George, în vârstă de 5 ani, a terminat școala joi, în timp ce Charlotte a intrat în vacanță miercuri.

Întreaga familie va fi așteptată la Palatul Buckingham la începutul săptămânii viitoare, pentru a participa la o cină pe care o va da regina. Familia regală britanică extinsă se va afla la această masă.

Mesele de Crăciun vor fi mai intime, cu mult mai puțini invitați. Anul acesta va participa în premieră și mama lui Meghan, Doria Ragland, care a primit o invitație de la monarh.

Și felicitarea de Crăciun a prințului Charles e atipică

Și felicitarea de Crăciun a prințului Charles și a soției sale, camilla, e una atipică, cei doi apărând pe o bancă, pe un cadru verde, de vară. Nici urmă de brad, niciun semn că sărbătorile de iarmă se apropie.

Fotografia a fost realizată de Hugo Burnand, personajele principale aflându-se în grădina reședinței lor, Clarence House.

Cât despre prințul harry și soția sa, aceștia au ales drept felicitare de Crăciun o fotografie de la nuntă, care îi înfățișează din spate. Instantaneul alb-negru, care îi înfățișează ținându-se de mijloc, îi surprinde privind focurile de artificii.

Vezi și Prințul William recunoaște că există un lucru la care nu se pricepe deloc. Până și George știe asta

Citește și: