Un instantaneu simplu, din intimitatea căminului lor, dar care spune multe despre el, ca om, și despre relația dintre The Rock și cea care recent i-a dăruit un copil, Lauren Hashian.

The Rock isi hraneste sotia

Fotografia lasă să se vadă că The Rock și logodnica sa chiar fac echipă în tot. Cei doi sunt părinții a două fetițe: Jasmine, de 2 ani, și Tia, venită pe lume în urmă cu două luni. Actorul în vârstă de 46 de ani, fost luptător de wrestling, mai are o fată de 16 ani din căsătoria cu Dany Garcia.

”Mama o hrănește pe mica Tia, așa că eu o hrănesc pe ea. Plăcerea mea”, a scris el pe Instagram, stârnind admirația fanilor, mai ales pe a celor care sunt părinți.

”Am atât de mult respect pentru toate mamele de peste tot!”, a mai scris actorul pe rețeaua de socializare.

”O fotografie minunată, ce imortalizează un moment ce va fi prețuit pentru totdeauna”, a comentat pe Instagram o mămică, fan al actorului.

Un bărbat cu un respect imens pentru femei

Tiana Gia, fetița lui Rock, a venit pe lume în aprilie. Actorul a dat vestea fanilor într-o manieră specială, așezând-o pe pieptul gol și ținând-o în brațe cu multă delicatețe.

The Rock si Tia

The Rock a asistat la nașterea fetiței sale, iar din acel moment, spune el, respectul față de iubita sa a crescut și mai mult. Tot atunci, actorul sfătuia bărbații din lumea întreagă să asiste la nașterea copiilor lor, să ajute cum pot: ”Către bărbații din toată lumea. E crucial să fiți la capul doamnei voastre atunci când naște, să o sprijiniți cât de mult puteți… să o țineți de mână, de picioare, orice puteți face să ajutați”.

Foto: Instagram

Vezi și Dwayne Johnson e tată a treia oară: Are o casă plină de fete. Fotografie adorabilă cu micuța

Citește și: