Mai mult, mai în glumă, mai în serios, artista, care este și mamă, susține că le-ar ține pe post de menajere!

Adina Postelnicu pare că nu are nici urmă de gelozie când vine vorba despre bărvatul din viața ei, simpaticul rapper Glance, cu care formează o familie de mai mulți ani. Ce doi au împreună o fetiță, pe micuța Zaynab, fiind părinți implicați și devotați.

Între Adina și Glance este o diferență de vârstă de 10 ani, ea fiind cea ”coaptă” în relație, dar solista spune că rapper-ul este un tată perfect pentru micuța lor.

Au o relație de peste 10 ani și, deși nu au făcut nunta, Adina și Glance, formează o familie în adevăratul sens al cuvântului. Adina se consideră prima nevastă a rapper-ului de origine arabă, care are voie, conform religiei musulmane, să aibă nu mai puțin de patru neveste.

Și ce să vezi, Adina nu s-ar supăra dacă mâine, Glance, ar veni acasă de mânuță cu o nouă soție! Recent, solista a suferit o operație de micșorare a sânilor și este de părere că, dacă Glance vrea o parteneră cu sânii mari, poate să-și mai ia o șoție!

Cum a reacționat iubitul, Glance, când Adina de la Heaven și-a tăiat jumătate din sâni: „Nu i-am cerut părerea!”

Adina Postelnicu: „Glance, am nevoie de niște menajere!”

„Dacă vrea una cu sânii mari, poate să-și aducă, că el are voie patru neveste, că e musulman! Eu sunt de acord, că tot am nevoie de o menajeră, mai am nevoie și de un baby-sitter.

Următoarele trei neveste pe care poate să și le ia mă vor scuti să plătesc alți bani pentru doamnele care vin să mă ajute la curățenie, la una alta.

Pentru că, nu uitați că, prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați! Deci, clar nu sunt împotrivă, să și le ia pe alea cu sânii foarte mari!” , a declarat solista, pentru Click!.

fetita adinei postelnicu diagnosticSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Partenerul artistei e musulman din Yemen

Adina Postelnicu (44 de ani) trăiește o poveste de dragoste alături de celebrul rapper Glance (33 de ani), originar din Yemen, pe numele lui real Islam Faris Mohamed Ismail Almasany, de mai bine de 10 ani.

Adina şi Glance s-au cunoscut la înregistrările pentru piesa „Sexy Girl”, iar după doi ani au format o relație de cuplu.

Solista de la trupa Heaven a devenit mamă în 2019, în momentul în care își pierduse orice speranță. Adina avea 40 de ani când a adus-o pe lume pe micuța Zaynab Maria, fiica ei și a lui Glance.

Vezi și Adina de la Heaven nu își botează fiica. Iată de ce

Citește și:

Daniela Crudu a născut. Imagini din maternitate și prima poză cu bebelușul

Salma Hayek, Penelope Cruz și Nicole Kidman, superbe la 50 de ani, pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Au făcut senzație cu ținutele și prospețimea lor