„Glance nu vrea ursitoare, le consideră un moft, aşa că nu cred că vom avea. Eu am vrut petrecere restrânsă, doar cu familia, şi am ajuns la peste o sută de invitaţi”, a declarat Adina pentru Click!.

Componenta trupei Heaven a născut în toamna anului trecut o fetiţă la 40 de ani, când nu se mai aştepta ca această minune să se petreacă în viaţa ei, pentru că se confruntase cu numeroase probleme. A născut natural, chiar dacă medicii o avertizaseră că există riscuri.

”Am născut natural, chiar dacă medicii m-au avertizat că există riscuri. Dacă o da Dumnezeu să mai rămân o data însărcinată, tot natural vreau să nasc. Am țipat cât am putut atunci și asta a fost”, povestea cântăreața.

Adina si fetita ei, de CraciunSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Adina Postelnicu și Glance sunt împreună din 2014

După un divorţ şi alte câteva relaţii de iubire eșuate, Adina Postelnicu l-a cunoscut și s-a îndrăgostit de rapperul Glance, originar din Yemen, pe numele lui adevărat Islam Faris Mohamed Ismail Almasany.

În vara lui 2018, vedeta declara despre iubitul ei mai tânăr și relația lor: „Suntem de aproape cinci ani împreună și încă mai suntem îndrăgostiți, nu ne-am plictisit unul de altul.

Nu știu dacă există un secret al relației noastre. În general se spune că nu este bine să petreci foarte mult timp împreună cu persoana iubită sau să ai același job cu soțul sau iubitul, dar pe noi ne-a ajutat foarte mult acest lucru și ne-a unit.

Eu îi fac managementul și mă ocup de Glance, suntem amândoi artiști, avem concerte, el mi-a înțeles plecările la spectacole, eu la fel. Atunci când ne dorim o pauză de o zi-două sau să stăm separați câteva ore pentru un moment de respiro, eu plec un weekend la munte cu fetele, cu gașca, el poate petrece cu băieții.

Nu avem gelozii, ne înțelegem și ne respectăm meseria, avem încredere unul în altul, ne completăm!”.

Vezi și A devenit mămică de fetiță. Ce frumos a făcut anunțul: „Asa arată fericirea”

Citește și: