Artista a povestit, în lacrimi, momentul care a marcat-o. “Ma abtin să plâng pentru că nu i-ar fi plăcut să mă vadă așa. Tatăl meu a plecat în iulie 2018, dar mi-a trimis-o pe fiica mea. L-am visat înainte să aflu că sunt însărcinată. Și mi-a spus: “nu ai și tu grijă de fetița aia, tată?”

Câteva zile mai târziu mi-am dat seama că sunt însărcinată și că urma să am o fetiță”, a povestit artista în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Înbtre Adina și tatăl ei a fost mereu o legătură specială, pe care nici moartea bărbatului nu a reușit să o anuleze. ”Legătură dintre noi a fost foarte strânsă, îl visez foarte des….

Când s-a întâmplat cu tata eram plecată în Beirut și mi-a părut rău că nu am apucat să îl îmbrățișez. Am plecat în grabă, l-am pupat pe frunte si i-am spus că îl iubesc. Dar nu a fost îmbrățișarea lui, cea obișnuită. Nu am avut o ultima îmbrățișare cu el.

Însă mi-a apărut un vis și m-a strâns în brațe așa cum o făcea mereu și m-am liniștit. Pierderea lui inseamna un dor crunt”, a mărturisit artista plângând.

Pandemia i-a împărșit familia în două

Adina a trecut și recent prin momente de cumpănă. Pandemia i-a încercat familia, a mărturisit ea. “Noi, eu și copiii, am scăpat ca prin minunile acului. Glance (iubitul ei – n. red.) a luat virusul de la sala de sport, deși i-am spus mereu să stea liniștit, să nu se ducă la sala.

În iarna anului trecut am aflat că este pozitiv și am decis să stăm distanțați. La distanță de 2 străzi. Eu am locuit cu mama și sora mea, Glance singur. Ne vedeam zilnic și îi lăsam la geam medicamente și mâncare.

Nu a făcut o forma gravă. Ne-am reunit acum, ne-am mutat în casă nouă. Pot spune că a fost palpitant și chiar ca ne-a întărit relația”, a mărturisit artista.

Vezi și O recunoști? Acum e cântăreață și mămica unei fetițe superbe, care tocmai a împlinit 9 luni

Citește și:

Declarațiile lui Dan Bittman, la 15 ani de la moartea Laurei Stoica: ”Am fost primul care… I-am prezis!”

Va deveni mamă și bunică în același timp: „Este o minune ce se întâmplă în viața noastră”