Adina Postelnicu de la „Heaven” a ajuns la perfuzii, după ce a căzut jos din picioare. Artista formează un cuplu cu rapper-ul Glance, cu care are împreună o fiică în vârstă de trei ani, Zeynep Maria. Mămică full-time, artistă, soție nu deocamdată, pentru că nu simte nevoia, aceasta a recunoscut că ultima perioadă a epuizat-o destul de mult.

Cât a ajuns să cântărească

Artista a recunoscut că a slăbit destul de mult din cauza stresului și a faptului că este mereu agitată și nu prea știe ce înseamnă pauză de când a devenit mamă.

„Încă mă trezește fiică-mea noaptea. Are trei ani și ceva, dar eu sunt genul de mamă posesivă, sunt călare pe ea toată ziua. Știu că greșesc, nu prea mai ai timp să mănânc, nu prea mai ai timp nici să dormi.

Nu am fost atât de slabă de foarte mulți ani. Am slăbit vreo 5-6 kilograme. Acum am în jur de 51 de kilograme și eu mă simt bine undeva la 54-53 de kilograme!

Sunt sub linie, am făcut și prostia de a conduce mult, de a pleca la concerte, nu am dormit, m-am stresat, venit repede acasă la copil, până am căzut din picioare!”, a declarat Adina Postelnicu.

asa-arata-acum-cantareata-mult-mai-slaba-fata-de-cum-o-stiamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat de la surmenaj!”

Adina Postelnicu a declarat că nu a mers la spital, deoarece o are pe mama sa în domeniu. Ea a fost cea care i-a administrat perfuziile acasă.

„Nu am leșinat, dar am amețit și-am căzut! Trei zile nu am putut să mă mai ridic din pat de la surmenaj!

Nu am ajuns la doctor, pentru că am doctorul acasă. Mama e fost cadru medical, mi-a făcut câteva perfuzii, am luat vitamine. M-au pus pe picioare, în trei zile mi-am revenit ”, a mărturisit blondina, pentru click.ro.

,,Plecam noaptea, conduceam cam 200 – 400 de km, când mă întorceam, că nu voiam să se trezească fără mine, ea se trezea pe la 2 noaptea. Asta a fost prostia pe care am făcut-o, nu am făcut bine ce am făcut.”, a continuat solista.

Vezi și Fetița Adinei de la Heaven a împlinit 9 luni! Cum arată acum Zaynab

Citește și:

Sorin Bontea, poză tandră cu soția. Discret cu viața de familie, juratul de la „Chefi la cuțite” a făcut o excepție de la regulă

Cum se menține în formă Oana Zăvoranu la 49 de ani: „Nu fac nimic în afară de…”