Vara este despre culoare și o stare de spirit cât mai bună, iar asta confirmă Adina Buzatu, care dezvăluie cum trebuie să arate hainele noastre în sezonul cald. Fără doar și poate, trebuie să uităm de hainele negre, spune designerul, cel puțin până la toamnă. Acestea nu sunt potrivite pentru nicio activitate, nici măcar pentru o zi de birou.

În schimb, ar trebui să ne axăm cât mai mult pe piesele vestimentare deschise la culoare, cu ajutorul cărora putem face diferite combinații îndrăznețe, căci vara aproape totul este permis.

„Evitați purtatul culorilor închise obsesiv vara. Vara se poartă culori deschise, vesele, pastel, alb, orice combinații cu alb, bej, cum vreți voi să-i spuneți, toate sunt superbe. Bejul merge cu absolut orice.

Nu vă spun să purtați culori extravagante, țipătoare. Nu vorbim despre fucsia sau culori neon. Vă spun însă că dacă purtați culoare sunteți potrivit îmbrăcat cu sezonul.

Nu arată bine un costum negru pe marginea piscinei și nu arată bine un costum bleumarin închis nici măcar la birou.

Țesăturile lejere, variantele cromatice deschise, alegeți-le pe cele care vă vin bine și echilibrați-le frumos cu bej, variante neutre, prin care să stingeți restul culorilor.”, spune Adina Buzatu pe rețelele de socializare.

ofera-mereu-sfaturi-pe-instagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Motivul pentru care trebuie să-ți congelezi blugii

Un alt truc de reținut și foarte eficient, oferit de Adina Buzatu, este cel care ne permite să igienizăm blugii preferați, mai ales dacă aceștia au fost purtați doar o dată și nu necesită neapărat o spălare.

Așadar, dacă nu au pete sau urme de murdărie, nu trebuie să băgăm pantalonii la mașina de spălat, pentru că în acest mod se pot uza mult mai repede. În schimb, Adina Buzatu spune că jeanșii se pot igieniza perfect la congelator, acolo unde trebuie să stea 24 de ore.

„Toți dintre noi avem o pereche de jeans sau câteva perechi de jeans pe care le iubim și nu dorim să le stricăm. Sigur, le poți spăla după fiecare purtare, dar nu îți sugerez asta decât dacă aceștia vor fi pătați. Dacă nu sunt pătați și doar necesită igienizare, ai două variante. Îi congelezi, îi lași 24 de ore.

Atenție! Când îi scoți din congelator nu îi desfaci imediat, ci îi lași să se dezghețe, pentru că altfel riști să se rupă fibra, și, ulterior, ei vor fi proaspeți pentru că, practic, se igienizează. Îi poți călca și sunt ca noi. Își revine fibra, se strânge, nu mai sunt largi. Impecabil!

Sau, îi poți da cu abur, îi agăți de partea de jos, și îi dai cu abur pe interior și pe exterior foarte foarte bine, în special în zona de sus. Ulterior, îi calci și sunt ca noi.

Dar, dacă totuși ajungi să îi speli, ai grijă! Nu temperatură foarte mare, un detergent care nu distruge și, dacă au vreo pată, încearcă să dai local cu o substanță care să scoată acea pată, nicidecum să folosești un detergent foarte puternic care riscă să îi decoloreze”, a transmis Adina Buzatu într-un videoclip publicat pe Instagram.

Adina Buzatu are o fată de 25 de ani, Sara, dintr-un mariaj sfârșit cu divorț când Sara avea numai 3 ani.

Vezi și E o femeie de succes, dar doar ea știe prin câte a trecut. Adina Buzatu, despre tragediile trăite: ”Mai multe diagnostice șocante concomitent”

Citește și:

Ele sunt staruri mondiale, dar pe surorile lor nu le cunoști. 7 vedete feminine și rudele care preferă să stea în umbră

Sinead O’Connor, destin tragic, suflet zbuciumat, copilărie de groază: „A fost o cameră de tortură, într-adevăr”. Anunțul poliției despre moartea artistei