Adrian este căsătorit  cu fostul manechin Alina Ferinceac. Cei doi formează un cuplu de mai bine 10 ani și au împreună o fetiță minunată, Mara, în vârstă de cinci ani.

Alina și Mara se pare că nu sunt lângă actor de ziua și și au ales să-i ureze la mulți ani într-un mod mai inedit. Cele două s-au filmat în timp ce îi cântă la mulți ani și chiar au suflat într-o lumânare pusă în papanaș.  Actorul din „Vlad” s-a topit când le-a văzut și a făcut înregistrarea publică, alături de mesajul: „Ale mele, totul meu. Multumesc”.

https://www.facebook.com/watch/?v=1001287600310199

Au trecut peste 10 de când cei doi s-au cunoscut, însă Adrian Nartea (39 de ani) își amintește foarte bine ziua când a văzut-o pentru prima dată pe Alina Ferinceac (36 de ani). Soarta a făcut ca cei doi să se întâlnească în Tunisia, în 2010,  unde cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto pentru un proiect.  

Ce familie frumoasă are actorul Adrian Nartea, protagonistul din Vlad! Soția lui este superbăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Pe atunci, Adi activa și el în modeling. După ședința foto, cei doi au făcut schimb de numere de telefon, iar de acolo povestea lor s-a scris în mod natural.

„Bineînțeles că-mi amintesc (cum ne-am cunoscut)! A fost pe teren neutru’, în Tunisia, am avut un job împreună acolo. Eu venisem de la București și ea de la Milano, am pozat, în job eram un cuplu și am rezonat. Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să „construim’, cu pași mici… Sunt nouă ani de atunci!”, ne-a declarat într-un interviu Andrei Nartea.

Cei doi și-au unit destinele în august 2014, la Brașov, orașul natal al actorului. Un an mai târziu, au anunțat venirea pe lume a fiicei lor, Mara, care este cea mai mare bucurie a lor.  Adrian recunoaște însă că el și-ar mai dori un copil, dar încă mai negociază cu frumoasa lui soție.

„ Eu aș mai vrea un frățior pentru ea, negociem”, a mai spus Adrian.

Citește și:

Andra s-a pozat fără pic de machiaj, dar a fost aspru criticată

Interviu EXCLUSIV Loredana: ”Îmi place să iubesc mai mult decât să fiu iubită”