Pe numele său real Adrian Simionescu, artistul nu s-a sfiit să răspundă atunci a fost pus în fața unor întrebări – cheie, oferind detalii inedite în ceea ce privește viața personală, dar și cariera sa artistică.

Cum în presă s-a vehiculat că Adrian Minune figurează în top 3 cei mai bogați cântăreți de manele din România, acesta a lămurit acest aspect, atunci când a fost întrebat despre averea sa. A folosit prilejul și pentru a spune care a fost cel mai mare câștig de pe urma unei nunți.

”(…) Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut 1 milion de Euro. (…) Cea mai mare sumă pe care am strâns-o la o nuntă a fost 60.000 de dolari, în 2002, în America!”, a răspuns celebrul manelist la întrebarea ”Când ați făcut primul million de euro?”.

Ce cadouri primea de la părinți în copilărie

Adrian Minune a vorbit despre copilaria sa, despre neajunsurile pe care le-a avut de înfuntat, copil fiind. Iată ce primea celebrul Minune, de la Moș Craciun, în copilărie.

”Mai mult decât o pereche de ciorapi și un maiou, în copilărie, nu am primit. Eu am fost cel care a făcut cadouri părinților, bunicilor, pentru că așa mi-a dăruit Dumnezeu, acest har, vocea…!”, a răspuns invitatul.

În aceeași emisiune, Adrian Minune a lămurit un alt aspect, legat de faptul că profesia de artist de manele este una periculoasă, în urmă cu câțiva ani, el primind chiar amenintari cu moartea si fiind la un pas să fie ucis.

”Am simțit că nu mai ies viu de la o cântare, dar nu o data, de mai multe ori! Este o meserie foarte periculoasă(…) și trebuie să îți asumi atunci când ești lăutar (…)”, a mai spus artistul.

Vezi și Câți bani a primit Irinel Columbeanu de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express

Citește și:

Pepe s-a mutat deja cu noua iubită? De fapt de când și cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine Ody

Sunt împreună de aproape 30 de ani! Declarația superbă de dragoste pe care Marcel Pavel i-a făcut-o soției