Potrivit unui anunț făcut de colegii artistului pe pagina oficială a trupei Cargo, starea de sănătate a lui Adi Bărar este una fragilă, aflându-se în momentul de față sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Îngijorați, colegii săi au scris câteva rânduri online, în speranța că și fanii lui Adi se vor alătura în rugăciune. Aceștia speră ca Adi Bărar să-și revină cât mai repede, fiind alături de el în această perioadă grea.

Momentan, nu se știe cauza pentru care fondatorul trupei Cargo a ajuns de urgență la spital.Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate, este mai fragila dacât ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica. Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!”, este anunțul făcut de trupa Cargo pe pagina oficială.

Un asemenea anunț i-a surprins de îndată pe fani, care au reacționat imediat la postarea făcută de trupa Cargo. Cei din mediul online i-au transmis numai gânduri bune artistului, fiind siguri că își va reveni cât mai repede posibil.

”Fii puternic, Adi! Mereu ai fost! Te asteptam cat mai repede pe scena sau la o Hora mare pe motoare! Te iubim si suntem cu gandul alaturi de tine/ Sanatate multa, frate! Fruntea sus si hai pe scena! Acolo e locul tau. Nu la spital!/ Sănătate multă și sa-l reauzim cât mai rapid!”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje.

Vezi și Emoții mari! Nikita a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Citește și:

Cu ce se ocupă Nadine acum, după ce a ieșit din TV. Nu te așteptai să facă asta la 44 de ani!

Ce-a fost în stare să facă Ilan Laufer, de Dragobete, cu soția internată în spital