Potrivit revistei franceze Voivi, Charlene s-ar afla, de fapt, internată într-o clinică de dezintoxicare din Elveția. Se pare că prințesa este tratată aici pentru a scăpa de dependența de somnifere de care ar fi abuzat în ultima vreme.

„Un loc calm și liniștit, departe de energia negativă de la palat”, a declarat o sursă apropiată familieri regale pentru publicația din Hexagon.

Însă, un prieten al prințesei a dezvăluit adevărul din spatele imaginilor cu ea și de ce arată, de fapt, atât de fragilă și de slăbită. Ultimele șase luni au fost unele de coșmar pentru Charlene, fiind chinuită de dureri cumplite. Mai mult, ea a slăbit aproape jumătate din greutatea ei pentru că nu a mai putut să se hrănească corespunzător. Din cauza infecției grave de la nivelul sinusurilor, urechilor și a gâtului, cât și a operațiilor la care a fost supusă, soția prințului Albert nu a mai mâncat de mai bine de șase luni mâncare solidă. Ea este nevoită să se hrănească printr-un pai doar cu lichide, acesta fiind și motivul pentru care a slăbit atât de mult. „Probleme severe ale sinusurilor, dar și la înghițire, sunt toate rezultatul unei intervenții chirurgicale anterioare”, după cum susține un prieten apropiat al prințesei.

printesa charlene la revenirea in MonacoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Nu a mai consumat mâncare solidă de 6 luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut. A putut consuma doar mâncare lichidă, printr-un pai. Din acest motiv a slăbit aproape jumătate din greutatea pe care o avea”, a declarat sursa pentru Page Six, fiind șocată că palatul regal nu spune adevărul despre problemele cu care se confruntă Charlene, ci vrea să fie totul un mister, mai ales că Charlene „aproape a murit” după ce a suferit o operație menită să-i vindece umflăturile provocate de o infecție avută la nivelul gâtului,

„Este nedrept să fie prezentată drept având o boală mintală sau o problemă emoțională. Nu înțelegem de ce Palatul ascunde faptul că aproape a murit în Africa de Sud”, a mai spus sursa.

Charlene de Monaco este susținută în aceste perioade grele de fostul iubit al lui Naomi Campbell, celebrul miliardar rus Vladimir Doronin(59 de ani). Acesta a fost în contact permanent cu Charlene și a fost alături în momentele în care aceasta avea probleme în mariaj, potrivit The Sun. Mai mult, potrivit The Sun, acesta ar fi dezvăluit că prințesa se află în spital pentru a se recupera întrucât luni de zile nu a mâncat și nici nu a dormit cum trebuie. Sursa apropiată miliardarului a dezvăluit pentru tabloidul britanic că Charlene a beneficiat în această perioadă, în care mariajul ei cu Albert ar fi tulbure, de tot sprijinul lui Vladimir.

Charlene de Monaco l-a cunoscut pe Vladimir Doronin atunci când acesta a fost prezent la nunta ei cu prințul Albert, în 2011. La nuntă, miliardarul rus a fost însoțit de iubita sa de la acea vreme, Naomi Campbell (51 de ani). ”Întreaga poveste este complexă și încurcată, dar Charlene și Vlad au fost în contact și au petrecut timp împreună. Se pare că ea a găsit un sprijin de la el recent în timp ce ea avea probleme în căsnicie”, a spus sursa mai sus citată.

Prințul Albert de Monaco nu a vrut să dezvăluie unde e soția lui

Fosta campioană olimpică la natație, prințesa Charlene, a lipsit de la Ziua Națională a principatului Monaco, săptămâna trecută. Prințul Albert a apărut în balconul palatului lor cu cei doi copii ai lor, gemeni în vârstă de 6 ani, prințesa Gabriella și prințul Jacques, care au transmis mesaje mamei lor prin care i-au transmis că le e dor de ea. Prințul Albert a spus că soția sa și-a dat seama că avea nevoie de ajutor medical și, de aceea, s-a internat. A slăbit mult, nu a mai dormit zile la rând și nu mai mânca, lăsând de înțeles că ea ar fi avut o cădere psihică.

La scurt timp după întoarcerea lui Charlene la Monaco, reprezentanți ai palatului regal din Monaco au anunțat că ea nu-și va relua îndatoririle publice și se va odihni în perioada următoare, prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit că aceasta a plecat din Monaco și se află într-o ”locație secretă”, unde se recuperează, departe de el și de copii.

Prințul Albert a susținut că starea ei actuală a fost rezultatul „mai multor factori care sunt chestiuni private”.

„Era evident epuizată, fizic și emoțional”, a adăugat el. „Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie.”

Prințul a declarat și că recuperarea soției sale va necesita îngrijiri clinice care vor dura cel puțin câteva săptămâni.

Citește și: