Ducesele și-au luat copiii și și-au făcut apariția, în mod neașteptat, la meciul de polo caritabil din Wokingham, unde jucau soții lor.

Așadar, potrivit expertului regal Duncan Larcombe, palatul Buckingham „ a orchestrat cu grijă” ieșirea în public a lui Meghan cu Kate, alături de copiii lor, la meciul de polo, considerând că niște imagini noi cu ele împreună ar putea să pună punct zvonurilor că nu-și vorbesc.

 

King Power Royal Charity Polo DaySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Meghan Markle și Kate Middleton vor putea fi văzute sâmbătă la Wimbledon

„A fost ceva orchestrat cu grijă. Sunt tot timpul fotografi prezenți la astfel de evenimente. Ei au părut toți veseli, în ciuda zvonurilor că s-au despărțit. Poate că nu sunt ele cele mai bune prietene, dar relația lor trebuie trataă mai superficial”, a spus Duncan.

„Cred că vor fi destul de mulțumiți de aceste imagini. Toate zvonurile despre această ruptură dintre ducii de Cambridge și ducii de Sussex nu sunt deloc bune pentru familia regală, mai ales că William și Harry  au fost mereu mai mult decât niște simpi frați, au fost tot timpul foarte uniți”, a mai spus acesta, precizând că palatul Buckingham le va mai pune pe Meghan și Kate să iasă împreună în public, deși ducesa de Sussex se află în concediu de maternitate. Casa regală a anunțat deja că  cele două vor fi prezente sâmbătă la Wimbledon, să urmărească finala dintre buna prietenă a lui Meghan, Serena Williams, și românca noastră, Simona Halep.

 

Cu toate acestea, mulți britanici sunt de părere că planurile nu le-au ieșit cum trebuia. Deși Meghan și Kate trebuiau să apră prietene, fanii au observat că cele două nu și-au vorbit deloc, iar ducesa de Sussex nu s-a uitat nici măcar o dată la cumnata ei.