Concret, Thomas Markle a afirmat recent despre fiica sa că poate vedea clar că aceasta e ”îngrozită” la evenimentele oficiale. ”Cred că este îngrozită. Văd asta în ochii ei, pe fața ei, o văd în zâmbetul ei. Știu asta pentru că îi cunosc bine zâmbetul. Nu-mi place ce văd acum. Acest zâmbet nici măcar nu e unul de scenă, e un zâmbet chinuit, care exprimă suferință”, a declarat el duminică.

”Poate fi vorba despre câteva zile proaste. Nu știu. Dar cu siguranță mă îngrijorează. Cred că e sub o presiune foarte mare. E un preț mare pe care îl plătește pentru a fi căsătorită în acea familie”, a mai spus Thomas Markle, care este despărțit de mama actualei ducese de Sussex.

Critică ținutele fiicei sale

Bărbatul a avut de comentat și la adresa ținutelor lui Meghan, care, după părerea sa, par inspirate dintr-un film vechi. ”De ce în 2018 ne îmbrăcăm ca în anii 30? De ce trebuie să-și acopere genunchii?”, a întrebat el retoric, nefiind deloc de acord cu ținutele conservatoare ale fiicei sale.

Thomas Markle s-a arătat nemulțumit și de faptul că a fost marginalizat după ce a încercat să facă bani de pe urma familiei regale, regizând o poveste împreună cu paparazzii. ”Jumătate dintre britanici fac o avere vânzând poze cu fata mea și soțul ei. Sunt ei marginalizați?”, și-a exprimat el nemulțumirea.

Nu are cum să ia legătura cu Meghan Markle. Iată, de fapt, ce vrea de la ea

”De când am acordat primul interviu, telefonul la care dădeam de fiica mea nu mai funcționează”, s-a mai plâns Thomas Markle, afirmând că în prezent nu poate da de fiica sa în niciun fel. Bărbatul a mai spus că, de la nunta lui Meghan, o singură dată a vorbit cu ea și soțul ei.

Potrivit lui, nu a mai existat vreodată o perioadă atât de lungă în care să nu vorbească cu fiica sa. Prin urmare, Thomas i-a trimis un mesaj fetei sale prin intermediul interviului. ”Te iubesc, îmi e dor de tine, îmi pare rău pentru orice nu a mers bine. Vreau să fiu bunic pentru viitorul tău copil, să fiu lângă voi.

Vreau ca voi să faceți parte din viața mea. Aș vrea să lăsăm deoparte neînțelegerile și să ne reunim. Îmi este foarte dor de tine”, a mai spus tatăl lui Meghan Markle.

”Nu-mi pasă dacă e supărată pe mine – vreau să o văd. Vreau doar să am o relație tată-fiică. Am avut grijă de mama mea în ultimii săi cinci ani din viață. Fiica mea mi-a zis că va avea grijă de mine în ultimii mei ani. Nu vorbesc despre bani – vorbesc despre grija ei față de mine. Asta e important pentru mine”, a mai adăugat Thomas Markle. Barbatul de 73 de ani a precizat că vrea să meargă în Anglia, chiar dacă nu este invitat, pentru a-și repara relația pe care o are cu fiica sa, potrivit Daily Mail.

Foto: Hepta

Vezi și Tatăl lui Meghan Markle nu se potolește. Ce acuzații aduce din nou familiei regale. Fiica lui refuză să mai vorbească cu el

Citește și: