Andrei Ștefănescu și Cosmin Seleși au ales să iasă la rampă și să spună cum stau lucrurile.

Andrei Ștefănescu a făcut un mic live de pe patul de spital. Artistul a conformat faptul că testul său a ieșit pozitiv, dar a menționat că, din fericire, nu are simptome și se simte bine.

Internat la Spitalul Matei Balș, acesta a transmis fanilor săi: „Bună seara, dragii mei. (…) Într-adevăr, suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies”.

„Am fost testat în urma interacțiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte și aștept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc”, a mai spus acesta.

Cosmin Seleși a anunțat că nu are coronavirus

Testat și el pentru Covid-19, Cosmin Seleși a postat pe rețelele de socializare un mesaj: ”Dragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine.

Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor!”, a transmis Cosmin, menționând că tocmai și-a făcut o ciorbă de cartofi cu afumătură, semn că viața merge mai departe.

Cât despre Andreea Bălan, aceasta membră în juriul emisiunii, aceasta nu a fost la filmări în ultimele 10 zile, motiv pentru care nu a fost nevoită să fie testată.

Marcel Pavel a aflat în direct că are coronavirus

Marcel Pavel, internat la Spitalul Matei Balș cu dublă pneumonie, a intrat în direct la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. „Am avut și dureri musculare. Am avut stare de vomă, insomie, gât uscat. Am făcut și testul COVID, mi-au dat un răspuns ambiguu și aștept rezultatul de sânge de la Matei Balș. Nu știu rezultatul testului”, a declarat Marcel Pavel la Antena 3.

În platou se afla și medicul Adrian Marinescu, care a spus în direct, ușor stânjenit de situație, că a văzut testul lui Pavel și că acesta este pozitiv, arată Libertatea.

„Am văzut că testul este pozitiv”, a spus doctorul, care a precizat că o să verifice informația. În replică, Marcel Pavel a spus „mulțumesc pentru veste”.

Rând pe rând, în emisiune au intrat mai multe vedete care au filmat pentru Te cunosc de undeva!, inclusive Monica Anghel, care a spus că nu a fost infectată.

Azi dimineață, artistul a postat pe Facebook un mesaj către fanii săi, în care lămurește cum stau lucrurile: Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv), care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”.

Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui SCSTREINU CERCEL! P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN”.

Vezi și Anunțul de ultimă oră făcut de Antena 1, după ce două dintre vedetele postului s-au infectat cu coronavirus

Citește și: