Au trecut multe luni de când fanii lui Celine Dion nu i-au mai auzit vocea. Vedeta în vârstă de 54 de ani urma să urce pe scenă pentru a susține mai multe concerte în Statele Unite, care ar fi trebuit să fie continuate de un turneu european, iar aceste proiecte au fost anulate în cele din urmă.

Motivul? Din noiembrie 2017, Celine Dion a acumulat grave probleme de sănătate. A avut mai întâi spasme în partea inferioară a spatelui și apoi a căzut victima unei tulburări auditive, numită autofonie, care a forțat-o încă o dată să-și anuleze toate spectacolele.

Autofonia a făcut-o pe văduva lui René Angélil să perceapă senzația unui bâzâit în la nivelul capului, urmată de neplacuta rezonanță în cap a propriei voci, a respirației și chiar bătăilor inimii. Apoi a venit pandemia de Covid-19, care a pus capăt tuturor speranțelor sale de a reveni pe scenă.

Dar ce se întâmplă cu acum cu Celine Dion, care a continuaat să acumuleaze probleme de sănătate? Într-un videoclip postat pe Instagram cu ceva vreme în urmă, artista a explicat că trebuie urmează un tratament pentru „spasme musculare”. Declarațiile sale de la acea vreme însă nu i-a liniștit pe fani, care i-au observat vocea slăbită și tenul palid. De atunci, Celine a dispărut din ochii opiniei publice. Dar, după câteva luni fără vești, sora sa Claudette a ieșit a rupt în sfârșit tăcerea.

Celine Dion „a primit tratament”

Într-un interviu acordat Showbizz.net, sora lui Celine Dion a împărtășit cele mai recente știri despre îndrăgita vedetă. Astfel, Claudette a recunoscut faptul că sora sa a trecut în ultimele luni printr-o perioadă foarte dificilă. „Este adevărat că are spasme musculare; eu însămi am văzut-o cu un picior răsucit”.

Claudette ar avea chiar o explicație pentru problemele lui Celine Dion: panta sălii Colosseum de la Caesars Palace, din Las Vegas, pe care a urcat timp de 16 ani. Aceasta ar avea o configurație care „ar fi putut deranja nervii sau mușchii pelvisului său”, a mai spus Claudette Dion.

„Este tratată, primește foarte multe masaje, profită de asta, este răsfățată”, a asigurat cea care este și nașa lui Celine Dion. „Întotdeauna spun că dacă Celine nu ar fi bine, am ști. Ar fi imposibil ca ea să nu ne spună”, a adăugat ea. Potrivit Claudette Dion, problemele de sănătate ale văduvei lui René Angélil sunt doar temporare.

Citește și: VIDEO Imagini noi și emoționante cu Celine Dion. Diva este de nerecunoscut, iar misterul despre boala ei se adâncește

xMisterul din jurul stării de sănătate a lui Céline Dion se adâncește: a dispărut complet și de pe rețelele sociale. Presa franceză a dezvăluit noi fotografii impresionante cu artista