Concret, vedeta noastră nu a ținut cură de slăbire. S-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, cu alergii severe, a căror cauză nu o cunoștea.

După multe investigații, a aflat, în sfârșit cauza, iar acum are mare grijă la alimentația ei, având recomandări clare din partea medicului.

Vedeta a âinut să împărtășească fanilor exact cum stau lucrurile, pentru a nu mai exista zvonuri și neadevăruri legate de transformarea ei.

”V-am terorizat cu slabitu’ meu! 😂 Da-s fericita ca mi s-a intors talia acasa😂 Nu stiu pe unde a umblat in ultimii ani… 😅

Va pup si va zic din nou ca NU tin cura de slabire! Mananc alimente fara HISTAMINA-am intoleranta! Fara – GLUTEN- am intoleranta. Am renuntat si la ZAHAR- tot din cauze medicale”, a explicat pe Instagram cântăreața.

”Mancarea pe care o consum trebuie sa fie proaspata! Nu am voie sa mananc ceva gatit mai vechi de cateva ore, chiar daca sunt alimente permise, pentru ca nivelul de histamina creste si am eruptii pe tot corpul… tam tam.

Beau multa apa! Iau vitamine si suplimente ca sa imi intaresc imunitatea si sa-mi repar organismul pe care l-am stricat singurica din cauza alimentatiei gresite, medicamente – antibiotice, antiinflamatoare etc si stres.

Sunt sub supraveghere medicala. Nu recomand nici o dieta minune. Gasiti un nutritionist si actionati in functie de corpul vostru si in functie de REZULTATUL ANALIZELOR!”, a încheiat artista mesajul.

Recent, Adda postase pe aceeași rețea de socializare mai multe fotografii care au îngrozit fanii, instantanee în care se vedeau erupțiile sale severe de pe spate.

alergiile-AddeiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Vezi și Adda, probleme grave de sănătate. Greu de crezut ce i s-a întâmplat… Cum a ajuns să arate artista

Citește și:

Îl recunoști pe marele nostru om de televiziune? Azi împlinește 50 de ani!

ULTIMA ORĂ! Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor! Anunțul făcut de Oana: “ Din păcate , trebuie să-i mai fac o mică intervenție”