În ultima vreme au tot apărut zvonuri că Mario Fresh și Alexia Eram s-ar fi despărțit, iar ieri imaginea în care artistul este surprins sărutându-se cu Mira, s-a viralizat imediat.

Fanii au crezut că cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz, având în vedere că și artista a trecut recent printr-o despărțire dureroasă. Cei doi au dezvăluit acum adevărul din spatele fotografiei.

Mira a fost cea care a publicat prima ieri, o fotografie în timp ce se lăsa sărutată de nimeni altul decât Mario Fresh. Cântăreața a publicat imaginea însoțită de o inimioară, însă nu a dat mai multe detalii despre ce se întâmplă dintre ei.

Însă astăzi Mira și Mario Fresh au făcut lumină în cazul imaginii controversate care a stârnit multe reacții, mulți întrebându-se dacă artistul mai este sau nu într-o relație cu Alexia Eram.

mira si mario sarutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cei doi au dezvăluit că a fost un sărut regizat, iar imaginea reprezintă o scenă din noul lor videoclip, ce a fost lansat azi. În clipul video aceștia apar ca un cuplu, însă în realitate cei doi sunt doar buni prieteni și nimic mai mult.

„Răspunsul vostru: youtube”, a scris Mario pe instastory, punând link de pe youtube cu videoclipul.

„Se spune ca timpul vindeca tot…Răspunsul acestei poze îl găsiți in linkul din BIO”, a scris si Mira, punând, de asemenea, link cu videoclipul.

Reacția Alexiei Eram

Cu toate acestea, Alexia Eram nu a avut nicio reacție, în urma promovării videoclipul. Dacă până acum era foarte încântată când iubitul ei își lansa câte un videoclip și îl promova pe pagina ei de Instagram, de data aceasta fiica Andreei Esca nu a postat nimic despre melodia lui Mario, nefiind se pare prea încântată de colaborarea dintre cei doi. Pe de altă parte, ea a postat imagini din Poiana Brașov, în timp ce se răsfață cu un kurtoș colac și unde pare că se simte foarte bine.

Mai toată lumea a crezut că într-adevăr Mario si Mira ar fi putut fi împreună, mai ales că artista s-a despărțit de puțin timp de iubitul ei, Andrei Ivan. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viață, însă în continuare colaborează pe plan profesional, ei fiindu-i toboșar în trupa cu care merge la evenimente.

Totodată, susțintătorii lui Mario Fresh au luat în considerare și o posibilă despărțire de Alexia Eram, mai ales că știm că nu ar fi pentru prima oară când se despart, chiar fiica Andreei Esca confirmând că au avut parte și de separări.

Citește și:

Andreea Marin a fost luată cu Ambulanța de pe stradă. Vedeta a povestit cum a ajuns în această stare

Cristina Herea a născut o fetiță. Ce nume frumos a ales