Camelia Mitoșeru, recent recuperată după o operație pe creier cu complicații, a povestit cum stau lucrurile între fiul său și cea care i-a fost mireasă. Potrivit spuselor actriței, acum ceva vreme blondina a refuzat terapia de cuplu pentru îmbunătățirea relației cu prezentatorul TV.

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în urmă cu o bună bucată de timp, invocând ca motive ale separării nepotrivirea de caracter, dar și monotonia care se instaurase în mariajul lor. Decizia de a se despărți i-a aparținut exclusiv lui Noemi, Mihai Mitoșeru fiind nevoit să se conformeze, astfel că au fost de înțeles încercările lui de a forma din nou un cuplu cu blondina.

Noemi a refuzat terapia de cuplu

Camelia Mitoseru a mărturisit că printre tentativele de reconciliere s-a numărat și propunerea ca cei doi să meargă la terapie de cuplu pentru a-și soluționa problemele. Propunere cu care Noemi nu a fost de acord și pe care care a refuzat-o din start.

„Ea nu vrea, că eu am vrut să-i invit pe amândoi la un terapeut și ea nu a vrut să meargă. Mi-a zis că nu are nevoie, s-a eschivat.

Mihai… e greu, pentru că a fost perioada asta cumplită când a trebuit să stea în casă, când n-a avut emisiune și a fost și fără ea. Deci toate pe capul lui, săracul. Eu bolnavă, operată, deci emoții până la cer. Multe au fost.

A făcut și Covid, dar o formă foarte ușoară. Au trecut, dar lasă urme. Îl văd mai bine un pic. Ieri, spre exemplu, s-a dus, i-a dus cadoul și a plecat acasă, de fapt, la o aniversare ceva, deschidere de nu știu…”, a spus Camelia Mitoșeru. Cadoul pe care Mihai Mitoșeru i l-a oferit lui Noemi e un lănțișor, a mai spus aceasta.

Tot în platoul emisiunii “Star Matinal”, Camelia Mitoșeru a mai spus că, deși este sigură că cei doi încă se iubesc, nu mai există nicio cale de împăcare definitivă între ei.

„Și ea i-a făcut lui un cadou foarte scump și special de ziua lui de naștere, anul trecut.

Eu sunt pentru oameni să se despartă frumos. Chiar dacă suferă unul mai mult, altul mai puțin, nu știu. Mihai încă o… Eu cred că și ea îl iubește pe el, dar și el o iubește pe ea. Nu întotdeauna numai dragostea contează.

Mihai după ce s-a prăpădit prima lui iubire, fata visurilor lui (…) a stat 9 ani singur. M-am speriat îngrozitor, am crezut că nu mai e normal. Mă rugam la Dumnezeu, pentru că mi se părea că e îngrozitor să fii singur.

Nu mă miră că acum de doi ani și ceva sunt despărțiți și el e tot singur”, a mai spus actrița.

O împăcare?

Mai mult decât atât, mama lui Mihai Mitoșeru a mai spus și că dacă cei doi s-ar împăca într-un final, relația ar fi sortită eșecului, din cauza tuturor controverselor care i-au înconjurat în ultima perioadă.

“Și pentru el aș vrea să-și găsească o parteneră, pentru că, dacă s-ar împăca, nu cred că ar mai merge. Nu cred, pentru că fiecare a avut o viață, și-ar reproșa, chiar dacă nu la început, dar pe parcurs fiecare și-ar aduce aminte că a fost o pauză de 2 ani și jumătate aproape și cred că nu ar fi bine”, a mai spus mama lui Mihai Mitoșeru.

Vezi și Camelia Mitoșeru, primele declarații după operația pe creier: ”Mie îmi place la doctor. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții”

Citește și:

Viorel Lis, probleme uriașe cu banii și cu sănătatea. Oana: ”Viorel este un pensionar cu pensie de nimic”. Cât încasează pe lună fostul primar

Ilie Năstase, primele declarații după ce Ioana a renunțat la divorț: ”Nu a fost simplu deloc”