Însă, un politician italian, Mario Adinolfi, susține că adevărul despre relația celor doi este cu totul altul. Acesta îl atacă pe Macron, despre care spune că-și folosește  soția ca paravan ca să ascundă faptul că el este de fapt homosexual.  Adinolfi susține că relația dintre Macron și Briggite  nu este deloc naturală, noul președintele francez, fiind cu 24 de ani mai tânăr decât soția lui.

„Mama mea m-a născut când avea 24 de ani. Dacă își alegi o soție care își poate fi mamă, nu e prea confortabil și în mod evident, nu este ceva natural. În Franța se spune că Brigitte e doar un paravan care ascunde faptul că Macron este homosexual”, a spus Adinolfi, liderul ultra-catolic.

Emmanuel Macron Delivers His Speech After Wining Presidential Election – ParisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

S-a zvonit că s-ar iubi în secret cu președintele postului Radio France

Zvonurile că Macron ar fi gay au început în timpul campaniei să fie împrăștiate de Russia Today și Sputnik, site-uri apropiate lui Putin. În plus, jurnaliștii ruși scriau că iubitul secret al lui Emmanuel ar fi fost Mathieu Gallet, președintele postului Radio France. Un alt motiv care a dat de gândit a fost și faptul că Macron era susținut de faimosul om de afaceri,  Pierre Bergé,un homosexual declarat, care sprijină căsătoriile între persoanele de același sex.

Cu toate acestea, Macron a infirmat aceste informații despre viața lui și acesta a explicat că nu are nimic de ascuns. „Eu sunt cine sunt și nu am nimic de ascuns. Am auzit că sunt zvonuri că aș avea o viață secretă sau ceva de genul. Este foarte neplăcut pentru Brigitte, având în vedere că îmi petrec fiecare zi și fiecare noapte lângă ea, cum s-ar putea așa ceva. Dacă ei spun că eu am o viață dublă cu Mathieu Gallet, atunci poate vorbesc despre holograma mea, pentru că eu nu am cum să fiu acea persoană”, a spus acesta.

„Nimeni nu ar fi spus că relația noastră este neobișnuită dacă diferența de vârstă dintre noi era invers. Oameniilor le este dificil să accepte ceva care este sincer și unic”, a declarat recent Emmanuel Macron, care a devenit cel mai tânăr președinte al Franței.

 

De altfel, la sfârșitul lunii aprilie, Macron a apărut pe coperta unei reviste pentru homosexuali, în urma zvonurilor că ar fi homosexual. Acesta apare la bustul gol, având abdomenul plin de mușchi, imaginea fiind însă un trucaj. Mai mult, pe copertă apare și citatul: „Comunitatea gay va găsi mereu în mine un apărător”.

S-au cunoscut când Macron avea 15 ani

Macron și Brigitte s-au cunoscut la o școală iezuită privată din Amiens, nordul Franței, când Macron avea doar 15 ani. Și în ciuda faptului că părinții lui i-au cerut să renunțe la relația cu aceasta, iar profesoarei i-au cerut să stea departe de el măcar până împlinește vârsta de 18 ani, tânărul Emmanuel nici nu a vrut să audă. El i-a propus profesoarei să facă o piesă de teatru împreună, iar femeia a acceptat spunând că nu credea că lucrurile între ei vor merge atât de departe. „Nu am crezut că vom merge atât de departe Am crezut că se va plictisi la un moment dat. Ne-am apucat de scris și încet încet eram total copleșită de cât de inteligent putea să fie acest băiat. Era total diferit față de ceilalți colegi din clasa lui”, a mai declarat Brigitte.

Când a împlinit 16 ani, părinții lui l-au trimis la Paris să-și continue studiile, acesta fiind momentul în care i-a promis lui Trogneux, care avea în jur de 40 de ani că se va întoarce și se va căsători cu ea. „Orice ai face mă voi căsători cu tine”, i-a spus atunci acesta profesoarei lui. Trogneux, cunoscută mai mult sub numele de Brigitte Auziere (cel al soțului ei), i-a răspuns în lacrimi că nu poate să-i promită nimic.

S-au căsătorit în 2007

„Ne sunam tot timpul și petreceam ore întregi la telefon, iar încet, încet, el m-a făcut să renunț la hotărârea mea de a sta departe de el, într-un mod incredibil, cu multă răbdare”, a povestit Trogneux într-un documetnar. Relația celor doi a continuat și după ce a plecat la Paris, unde a absolvit facultatea și a devenit adult și s-a angajat în domeniul bancar.
Trogneux a divorțat și a plecat după el la Paris, iar cei doi s-au căsătorit în 2007. Ea nu a luat numele lui, după divorțul de primul soț, și cei doi nu au nici un copil împreună, însă cu toate acestea, cei doi par că se iubesc ca în prima zi, fiind tot timpul extrem de drăgăstoși.

Cu toate acestea, Trogneux și Macron au refuzat să dezvăluie momentul exact în care cei doi au început să formeze un cuplu. „Nimeni nu va știi exact care a fost momentul în care povestea noatră s-a transformat într-una de dragoste. Acesta este secretul nostru”, a spus aceasta.