După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu cu totul aparte. Și asta pentru că poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit. Este motivul pentru care s-au impus măsuri de securitate suplimentare, iar instructajul primit de concurenți a fost un semnal care a făcut ca emoțiile să atingă cote maxime încă de la începutul cursei.

Citește și: Ilinca Vandici, coșmar în Mexic: „E groaznic. Nu credeam că o să avem Sărbători așa urâte. Am merge oriunde, numai să nu mai stăm aici”

Astfel, coordonatorul de securitate al show-ului le-a împărtășit celor 9 echipe de vedete informațiile esențiale pentru siguranța lor într-o țară precum Mexic, cu o rată ridicată a răpirilor. ”Evitați să purtați bjuterii vizibile, pentru că în felul acesta puteți deveni ținte. În cazul în care sunteți tâlhăriți, nu faceți pe eroii. Evitați conflictul, dați-le toate bunurile aflate asupra voastră și nu-i priviți pe agresori direct în ochi, pentru că se vor simți provocați”, au fost câteva dintre indicațiile care au născut reacții pe măsură în rândul concurenților.

Andreea-Balan-si-Andreea-AntonescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Chef Cătălin Scărlătescu: ”M-am speriat un pic mai mult”

Totodată, ei au fost avertizați și despre cazurile de șoferi care conduc chiar dacă au consumat alcool – competitorii care pornesc pe Drumul Aurului având astfel misiunea de a-și alege cu multă grijă transportul atunci când fac autostopul.

”Mi-a scăzut un pic glicemia, pentru că ne-au explicat care sunt părțile bune și proaste ale Mexicului”, a declarat Diana Bulimar. ”Mi-am dat seama că toată aventura asta implică un nivel de risc pe care eu nu l-am luat în calcul”, a spus și Ovidiu Buta. ”M-am speriat un pic mai mult”, a reacționat Chef Cătălin Scărlătescu, iubita lui, Doina Teodoru, adăugând: ”Acela a fost primul meu moment de panică”.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și iubita, vacanță în Paradis! Cât de fericită e Doina Teodoru!

Când începe America Express

Ruta în sine aduce, așadar, o doză dublă de tensiune în acest sezon al reality show-ului. La toate acestea se adaugă și poveștile șocante ale localnicilor întâlniți pe parcurs, care dovedesc cât de util a fost instructajul primit. Pe lângă aceste informații de bază, echipa de securitate America Express a jucat un rol esențial în buna desfășurare a cursei, toate măsurile suplimentare implementate oferindu-le concurenților siguranța necesară.

”Am știut mereu că suntem în siguranță, pentru că am avut securitate după noi, iar Irina Fodor ne-a îndemnat mereu pe unde s-o luăm și pe unde nu și atunci ne-am simțit OK”, a punctat Larisa Iordache. America Express începe la Antena 1 duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și continuă luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30.

Citește și: Cum arată soția lui Puya, care va participa la America Express. Povestea lor de dragoste e clar una atipică! ”Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut!”

Citește și: De ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”. Vedeta a devăluit adevăratul motiv. Ce a avut Smiley de spus