Nu demult, toată lumea o compătimea pe Pamela Anderson (52 de ani), după ce s-a aflat că iubitul ei tinerel, fotbalist, o înșela, ducând o viață dublă. Vedeta și-a plâns de milă în presă, vorbind mult despre puritatea sentimentelor ei.

De aceea, anunțul celui de-al cincilea mariaj al său, cu Jon Peters, fost stilist al starurilor la cei 74 de ani și actual producător la Hollywood, a luat pe toată lumea prin surprindere. Nimeni nu știa nici măcar când s-a format acest cuplu. Apoi a ieșit la iveală că cei doi se cunoșteau de ani buni și că au și avut o relație în trecut, în urmă cu 30 de ani.

Toată lumea a sperat că asta e, Pamela în sfârșit și-a găsit un bărbat și nu un băiat, lângă care avea să trăiască o dragoste frumoasă, împlinită și matură. Dar n-a fost să fie și, din spusele mirelui, din vina ei.

Anunțul divorțului a fost unul șoc, venit după numai 12 zile. Pentru că s-au scurs râuri de cerneală pe marginea acestui subiect, Jon Peters însuși a vrut să facă lumină în acest caz.

L-a lăsat să-i plătească datoriile și gata

”Nu există un prost mai mare decât un prost bătrân”, își începe el mărturisirea. Potrivit acestuia, povestea lor romantică s-a terminat după ce el i-a plătit niște datorii pe care Pamela le avea, ea fiind ”falită”.

Pentru că presa a scris că ea și-ar fi dat seama că a făcut o greșeală la o zi și jumătate după căsătorie, după ce a văzut că noul ei soț este un tip căruia îi place să controleze, Peters a precizat pentru Page Six că tot ce s-a scris e o minciună. A spus răspicat că nici măcar nu a fost el cel care a propus căsătoria, ci Pamela.

Ea l-a cerut de soț, printr-un sms

Mai mult actrița i-ar fi propus să se căsătorească printr-un sms. ”A fost ca un vis împlinit, chiar dacă eram logodit cu altcineva și acea persoană era în plin proces de mutare la mine„, a povestit el.

”Am lăsat totul pentru Pam. Avea datorii de aproape 200.000 de dolari și nicio șansă să le plătească. Așa că le-am plătit eu și uite cum mă răsplătește”, a mai spus acesta.

Vestea divorțului a fost dată de el, tot printr-un sms

Peters recunoaște însă că el a fost cel care a pus capăt căsătoriei, tot printr-un sms. ”Aceste ultime 9 zile au fost o celebrare frumoasă a dragostei. Dar tot ce înseamnă această căsătorie, cu avocați, datorii (…) m-a speriat. M-a făcut să realizez că, la 74 de ani, am nevoie de o viață simplă și liniștită, nu de o aventură amoroasă internațională”, i-a scris Peters Pamelei.

”Cerdeam că va fi amuzant să construim un imperiu împreună, dar m-am înșelat”, a mai spus producătorul, care i-a oferit Pamelei și un rol într-un film care urmează să apară, ”Private dancer”.

”Îmi pot arăta iubirea pentru tine oferindu-ți o nouă carieră (…) Te iubesc”, i-a mai scris acesta. Producătorul admite că unul dintre motivele pentru care acest mariaj nu poate funcționa este și acela că Pamela locuiește în Canada, iar el ar fi nevoit să zboare tot timpul acolo, ceea ce îi displace profund.

”Am nevoie de o pauză. De un timp de gândire. Te iubesc, dar nu știu cum se descurcă cuplurile în jurul cărora este atâta energie”, i-a mai spus Peters Pamelei.

Referitor la acuzația că ar fi controlat-o, Peters a declarat: „Am primit-o în viața mea cu brațele deschise și cu iubire, din moment ce oricum am avut grijă de ea timp de mulți ani. Dacă prin control se referă la faptul că i-am plătit datoriile, din moment ce era falită… I-am cumpărat o întreagă nouă garderobă”.

Un purtător de cuvânt al actriței a transmis că toate aceste afirmații sunt minciuni, ”fabricații”.

Citește și: