Mario Fresh a rupt acum tăcera și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la colaborările cu Alex Velea.

După ce toată lumea a crezut că relația dintre Antonia și Alexia Eram a fost cea care a dus la destrămarea prieteniei dintre Mario Fresh și Alex Velea, ei bine, se pare că nu este așa. Mario Fresh a mărturisit că motivul pentru care nu mai colaborează cu Alex Velea constă în nepotrivirea de caracter… artistic.

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Nu doar Mario a părăsit Golden Boy, ci și Lino Golden. În timp ce Mario Fresh a invocat ca motiv faptul că nu mai rezona cu ideile impuse de Alex Velea, așa că a decis să se retragă din proiect, se pare că plecarea lui Lino Golden a fost cauzată de alte aspecte, mai personale, despre care a promis că va vorbi cu lux de amănunte, în curând.  

“Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a spus Lino Golden pe pagina sa personală.

Antonia a răbufnit și a publicat un mesaj dur pentru ei, în care îi acuză de faptul că au uitat cine i-a ajutat ca să ajungă acolo unde sunt acum.

”Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online…sunteți extrem de naivi. Educația, bunătatea și respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm modestia! Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult…este cel mai josnic gest.”, a fost o parte din mesajul postat de Antonia pe Instagram!

Citește și:

Copiii prințului William au vorbit public pentru prima dată, inclusiv mezinul Louis! (Video)

Jane Seymour, celebra Dr Quinn, a vorbit deschis despre boala Alzheimer: „Nu vreau să devin o povară pentru cei care îi iubesc…”