Îmbrăcată într-o rochie vintage Giorgio Armani, cu make-up și hair semnate Armani Beauty, Alexandra Dinu a punctat o revenire în mainstream la recepția găzduită de Casino di Venetia, la care au participat și actorii Rege Jean Page (Bridgerton), Ed Westwick (Gossip Girl), Nicholas Hoult (X Men), Sydney Sweeney (Euphoria), dar și Juliane Moore (Președintele Juriului din acest an), fotomodelul Irina Shayk și cântăreața Peggy Gou. După doi ani de suspendare din princina Pandemiei, balul a fost reluat în acest an și celebrează excelența în cinematografie și artă.

Alexandra Dinu, apariții de senzație pe covorul roșu

Alexandra Dinu a avut mai multe apariții superbe pe covorul roșu. A fost prezentă la premiera filmului “L’Immensita” cu Penelope Cruz și la premiera peliculei “Blonde”, la invitația lui Adrien Brody. În acest film inspirat din viața lui Marylin Monroe, Brody joacă rolul lui Arthur Miller, rolul lui Marylin Monroe revenind actriței Anna de Armas.

Pe covorul roșu la premiera de la Veneția a peliculei a fost prezent și Brad Pitt, acesta numărându-se printre producătorii filmului. La final, publicul a ovaționat vreme de 11 minute, cele mai lungi aplauze primite de o peliculă la ediția din acest an a Festivalului.

“Mi-a facut plăcere sa-l revăd pe Adrien Brody în acest film mult așteptat. Am felicitat-o și pe Anna de Armas, care face un rol extraordinar. Joacă atât de convingător, încât sunt multe scene în care ai impresia că Marylin a prins viață. Pelicula surprinde viața lui Marylin din spatele imaginii de persoană publică, care se remarcă prin multă fragilitate, nesiguranță dar și multă durere”, declară Alexandra Dinu, într-un comunicat de presă despre participarea ei la evenimentul de la Veneția.

Alexandra Dinu, superbă la premiera filmului “Dead For a Dollar”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alexandra Dinu a jucat împreună cu Adrien Brody

Alexandra Dinu și Adrien Brody au jucat împreună în filmul “Bullet Head” în anul 2017, între cei doi existând o stimă reciprocă. Actorul a fost prezent în Decembrie 2017 la premiera din România a filmului “Bullet Head”, fiind pentru prima dată când un star de la Hollywood participă la premiera propriului film în țara noastră.

“Sunt aici să o susțin pe Alexandra cu prilejul primului ei film american. Ne-am simțit foarte bine lucrând la el. Alexandra este minunată. Este o actriță foarte bună. Mai presus de toate este un om bun, cu un caracter special. Am venit în România datorită prieteniei mele cu Alexandra și mă bucur că am putut să vă ofer o premieră de Hollywood”, a declarat atunci Adrien Brody.

Actrița Alexandra Dinu a avut mai multe roluri în filme de la Hollywood în ultimii ani. A jucat alături de Nicholas Cage în thrillerul “211” și a avut rol principal în pelicula “Final Score”, alături de Dave Bautista și Pierce Brosnan. La Veneția, Alexandra Dinu a fost însoțită de regizoarea Cristina Jacob (Oh,Ramona, Selfie, Poveste de Dragoste), ele pregătind un proiect cinematografic la care vor lucra împreună.

Citește și: Alexandra Dinu, superbă la Festivalul de Film de la Veneția. A purtat două ținute de vis. Cu cine și-a făcut apariția pe covorul roșu

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție fascinantă la Festivalul de Film de la Veneția, într-o rochie din dantelă. Fotografii nu au ratat nici un detaliu