Corespondentul regal Emily Andrews a dezvăluit pentru The Sun de ce ducii de Sussex vor să părăsească Palatul Kensington ca să se mută în Windsor, la Frogmore Cottage.

Andrews susține că prințul Harry face acest lucru pentru soția lui și este foarte protector cu ea, pentru că îl doare foarte tare faptul că nu a putut să-și protejeze mama și că prințesa a suferit foarte tare, fără să fie nimeni lângă ea să-i ia apărarea, iar mezinul familiei regale se simte vinovat.

Citește și: Ce baiat frumos și talentat are Claudia Pavel! A debutat în muzică la 6 ani

Prințul Harry vrea să-și protejeze familia

„Este părerea mea că Harry simte că nu și-a putut proteja mama, așa că face tot ce îi stă în putință pentru a-și proteja soția. Este modul lui de a evita greșelile trecutului”, a declarat Andrews.

Prințesa Diana, care a murit într-un tragic accident de mașină, la Paris, în 1997,  a fost întreaga ei viață vânată de paparazzi și cei doi fii ai săi au vorbit în numeroase ocazii despre efectul devastator pe care acest lucru l-a avut asupra vieților lor. Astfel, Harry a decis să se mute cu Meghan acolo pentru a sta cât mai departe de atenția presei și pentru a evita alte subiecte scandaloase.

„Prințul Harry nu va permite absolut nicio formă de critică la adresa lui Meghan și este atât de sensibil încât adesea vede critici și negativism și acolo unde nu există așa ceva”, a mai spus acesta.

Nu e prima dată când Harry demonstrează că este foarte protector la adresa lui Meghan. Potrivit revistei „Harper Bazar”,  când fratele său, prințul William, și-a exprimat îndoielile cu privire la relația dintre Harry și Meghan, după ce a cunoscut-o la palatul Kensington, o sursă de la palat i-a spus lui Andrews că  „Harry l-a acuzat pe William că încearcă să îi distrugă relația. Chiar și când alți membrii ai familiei regale s-aua rătat îngrijorați în privința relației lui, Harry i-a luat apărarea lui Meghan. O iubește foarte mult”.

Așadar, roșcovanul familiei regale a făcut această decizie pentru a-și ține failia în siguranță. El și Meghan se vor muta în Windsor, în 2019, înainte ca primul lor copil să vină pe lume.

Citește și: