Cei doi dansatori au făcut istorie la Asia Express. Ei au format cea mai puternică echipă din concurs și au reușit să câștige cele mai multe amulete de-a lungul competiției. Deși aveau un avans destul de mare și cele mai mari șanse să ajungă în marea finală, Cocuța și Bogdan Boantă au dezvăluit că adevăratul motiv pentru care au pierdut a fost faptul că au cedat nervos și s-au certat timp de 50 de minute. Până s-au calmat, ei au fost întrecuți de celelălalte două perechi, pierzând astfel orice avantaj și ajungând ultimii la Gina Pistol, drept pentru care le-a adus eliminarea din concurs. Ei au ratat marea finală la mustață. Ruby și Adi au ajuns la Gina cu doar cinci minute înaintea lor.

Asia Express_9SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Deși au rămas cu foarte multe amintiri și prietenii frumoase după Asia Express, Cocuța și Boantă au dezvăluit  în emisiunea lui Capatos că sunt șocați de ceea ce se întâmplă după participarea lor în această competiție. Ei au primit foarte multe mesaje în care sunt înjurați și acuzați că au fost favorizați de echipa de producție.  Cocuța a mărturisit că ea și mama ei sunt „foarte afectate” de comentariile negative de pe internet, pentru că este prima dată când se confruntă cu așa ceva.

Citește și: Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară? Cum a fost surprinsă vedeta

 

Cocuță și Boantă, înjurați după participarea la Asia Express

„Noi am fost foarte bucuroși, pentru că ne închipuim că oamenii de acasă petrec acum, sunt fericiți, în sfârșit. Problema noastră cu oamenii de acasă este doar cu cei care au scris mesaje negative și urâte. Este de-a dreptul șocant. Eu până acum nu m-am lovit de așa ceva. Noi nu suntem celebrități – oamenii ne-au acuzat că am folosit termenul acesta. Însă, a fost o ironie, un artificiu de care ne-am folosit, pentru că funcționa”, a spus Cocuța.

„Eu sunt foarte afectată. În general nu citesc comentarii – nu prea sunt prietenă cu social media, dar au început să îmi spună prietenii, șocați. Putem accepta ca cineva să nu ne placă, dar nu putem accepta să fim bălăcăriți și înjurați ca la ușa cortului. Este inuman”, a mai spus Cocuța.

„Poți avea preferați într-o competiție și îi poți susține, dar nu da în ceilalți”, a spus și Bogdan Boantă

În ciuda discuției aprinse dintre Cocuța și Boantă din penultima etapă a reality-show-ului din cauza căreia au pierdut și concursul, cei doia u rămas în continuare buni prieteni.

„Nu mi-aș fi dorit să trăiesc cu nimeni altcineva această experiență. Andra este omul care este cel mai aproape de sufletul meu, care mă cunoaște cel mai bine!, a mãrturisit Bogdan, care a mai continuat: „ Îmi pare rău că am ieșit doar cu o zi înainte de finală, asta este cel mai mare regret!”.

Marii câștigători ai reality show-ului Asia Express 2 au fost CRBL și Oase. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

 

Citește și: