Toată lumea s-a întrebat care este motivul real pentru care acest lucru nu a fost posibil până acum, astfel că Elena a dat cărțile pe față și a potolit politicos zvonurile și bârfele privind acest subiect.

Elena Udrea alături de partenerul de viață, copil și mama sa au plecat într-o vacanță la malul mării. Chiar dacă mama fostului politician este mereu lângă fetița celor doi îndrăgostiți, nu la fel se poate soune despre soacra Elenei, care încă nu a văzut-o pe cea mică până acum.

În acest sens, cârcotașii au spus vrute și nevrute, astfel că Elena a decis să vorbească public despre acest subiect și a explicat cu lux de amănunte care este motivul real pentru care soacra sa nu și-a văzut nepoata.

Ei bine, viitorul soț al Elenei Udrea a anunțat recent că urmează ca mama sa să vină în România, ea fiind stabilită de ani buni în Italia. Bărbatul a mărturisit că cea care i-a dat viață este cât se poate de nerăbdătoare să o cunoască pe nepoata sa.

Acesta a fost momentul în care internauții au început să-și pună semne de de întrebare, neînțelegând cum de mama acestuia nu și-a cunoscut nora li nepoata până acum.

Ce spune Elena Udrea despre soacra ei

Elena Udrea a confirmat faptul că, în cei cinci ani de relație, nu și-a cunoscut soacra. Aceasta a explicat care este motivul pentru care nu s-au întâlnit niciodată și a declarat că singurul impediment a fost distanța, căci soacra ei este stabilită în Italia de mai mulți ani.

Totodată, au existat mai multe ocazii când puteau să se întâlnească, însă mereu a fost ceva la mijloc care le-a împiedicat.

De asemenea, fostul politician vorbește foarte frumos despre femeia care i-a dat viață partenerului său și abia așteaptă să o cunoască în carne și oase. Ce două au vorbit doar la telefon, inclusiv prin apeluri video.

„Nu mă cunosc cu soara mea, așa au fost lucrurile. Ea este plecată din țară, locuiește în Italia, eu am fost plecată doi ani. Când a venit ea aici, eu nu eram, de când am venit eu, a fost chestia asta cu COVID-19 și nu a apucat să vină. Deci nu o cunosc, o văd doar pe telefon când vorbește cu Adrian.

Cred că este o femeie minunată pentru că a crescut frumos doi băieți, aștept să ne cunoaștem, sunt sigură că va fi ok. Acum mă întreb cum este să fii soacra Elenei Udrea sau bunica fiicei Elenei Udrea.

Cred că va fi un moment interesant, pentru că și eu sunt curioasă cum este să fii noră, căci eu nu am avut una niciodată, mama lui Dorin Cocoș era moartă când ne-am cunoscut noi”, a declarat Elena Udrea în cadrul unei emisiuni TV.

Vezi și Tablou de familie. Elena Udrea, în costum de baie, pe plajă, alături de fiica ei

Citește și:

Răzvan Simion și Daliana, vacanță în Seychelles. Ce i-a transmis bruneta de ziua lui?

Florin Călinescu face marele anunț, după despărțirea de Pro Tv: ”M-am gândit să o iau de la zero. Puteţi să trimiteţi CV-urile”