Kate și William au așteptat două zile după nașterea lui George pentru a anunța numele copilului și două zile și jumătate pentru prințesa Charlotte. Însă, toată lumea așteaptă acum să vadă când va fi anunțat numele celui de-al treilea moștenitor al cuplului regal. Potrivit The Sun, anunțul este amânat din cauza prințului Charles.

Citește și: Cristina Bălan, mărturisiri cutremurătoare: „Mi s-a propus să-mi omor copiii”. Cu ce boală se confruntă artista de 5 ani

Îl așteaptă pe prințul Charles

Fiul Elisabetei a II-a se află într-o vizită în Franța, unde a participat la un eveniment pentru  comemorarea eroilor căzuți la datorie, Anzac Day memorial, iar ducii de Cambridge așteaptă ca Charles să se întoarcă la Londra, pentru a-și vedea nepotul, înainte de a dezvălui numele micuțului. Acest lucru ar urma să se întâmple azi.

Însă, faptul că amână să dezvăluie numele copilului nu este ceva anormal pentru casa regală  britanică. De exemplu, prințesa Diana și prințul Charles au anunțat numele copiilor lor, Charles și William, la șapte zile de la naștere, iar regina și prințul consort Philip au dezvăluit numele fiului lor Charles, după 30 de zile.

Citește și:Reacția reginei Elisabeta a II-a când prințul Charles îi spune „mami”, în public, a cucerit internetul

Arthur este numele cotat cel mai bine la casele de pariuri

Între timp, britanicii se îngrămădesc la casele de pariuri pentru a ghici numele moștenitorului.

Site-ul de pariuri britanic, William Hill, a anunțat lista numelor cotate cu cele mai mari șanse de a fi alese de cuplul regal pentru cel mai nou membru al familiei lor, iar Arthur este numărul 1 pe listă.  Apoi urmează numele de James, Albert, Philip, Alexander, Thomas, Frederick, Henry, Alfred, Charles, Edward, Jack, Louis și William.

Kate Middleton a născut luni un băiețel de 3,83 kilograme, iar după șase ore a ieșit în fața spitalului, însoțită de soțul ei, pentru a-l arăta pe micuț întregii lumi. Ea a purtat o rochie roșie, creată de designerul Jenny Packham. Ducesa a ales să poarte o ținută aproape identică cu cea purtată de prințesa Diana după nașterea celui de-al doilea băiețel al ei, prințul Harry, ca un tribut adus prințesei inimilor.

Citește și: