Dezvăluirile sunt făcute de prieteni ai cuplului, dar și de ducii de Sussex, fiind relatate de jurnaliști apropiaţi lui Harry şi lui Meghan.

În paginile biografiei se dezvăluie că Meghan Markle nu a fost bine primită în familia regală, dar și motivul răcelii dintre Prinţii Harry şi William, care a avut loc în 2017, în anul în care mezinul familiei regale a cerut-o în căsătorie pe fosta actriță americană.

Motivul discordiei dintre cei doi frați, este, după cum era de așteptat, legat de Meghan Markle. Potrivit cărții, Harry s-a supărat când fratele lui ar fi jignit-o pe actriță, după ce a aflat că roșcovanul a început o relație cu  Meghan Markle și că are gânduri seriose cu ea. „Ia-ţi cât timp ai nevoie pentru a o cunoaşte pe fata asta!”, i-a spus William fratele lui său, iar Harry a considerat că aceste cuvintele sunt jignitoare.

Mai exact, pe mezin l-a deranjat foarte tare faptul că William i-a spus lui Meghan „fata asta”, simțind că prin acest apelativ ar considera-o inferioară lor pe Meghan.

William l-a enervat la culme pe Harry când acesta i-a spus că vrea să se însoare cu Meghan, iar fratele lui nu a părut a fi de acord cu el și l-a rugat să nu se grăbească cu căsătoria, deși vedea că Harry este topit după Meghan.

„William i-a spus aceste lucruri pentru că era îngrijorat pentru el, însă Harry s-a simţit ofensat din cauză că fratele lui îl trata ca şi cum ar fi imatur. În plus, Harry a citit snobismul din cuvintele lui William şi a fost furios”, a declarat o sursă în paginile biografiei.

Însă, se pare că mai mulți prieteni de-ai lui Harry îi dădeau dreptate lui William, nefiind nici ei de acord cu relația lui Harry cu Meghan. Fapt pentru care roșcovanul a început să se distanțeze nu doar de pritenii lui vechi, ci și de fratele său.

De aici a fost doar un pas la ruperea de familia regală, după ce Harry a simțit că aleasa lui  nu este bine primită de ducii de Cambridge în casa lor.

Cu toate acestea, unele surse infirmă aceste afirmații pentru The Sun și susțin că „Meghan a  fost primită cu brațele deschise” de Kate, care era fericită că are, în s fârșit, o cumnată.

Imediat după ce a cunoscut-o ducesa de Cambridge a invitat-o pe Meghan în casa lor privată Anmer Hall, unde Kate i-a gătit actriței felurile ei de mâncare favorite, chiar dacă ei nu erau vegani.

„E complet  greșit să sugerezi că ducii de Cambridge nu au vorbit cu ea și nu au primit-o cu bucurie în familia regală. Cum să spui că nu au primit-o cu căldură, când ei au organizat o petrecere pentru Meghan de Crăciun, în casa lor privată Anmer Hall și au făcut tot ce le-a stat în putință să o facă să se simtă ca acasă. Ei i-au gătit personal felurile ei preferate de mâncare vegană. Ei nu o puteau primi mai bine de atât”, a declarat un prieten al ducilor de Cambridge.

Citește și: