Mulți s-au întrebat de ce a făcut acest gest și abia acum a ieșit la iveală. Potrivit revistei People, micuța prințesă nu a vrut să se strâmbe spre mulțime sau spre camerele de fotografiat, care au surprins-o, ci de fapt, Charlotte se juca cu bunicul ei,  care se afla undeva în fața ei, cu spatele la mulțime.

Mike Middleton se îndepărtase de micuță și se afla alături de un grup de prieteni. Întrebând de bunicul ei,  ducesa de Cambridge i l-a arătat micuței, iar acesta probabil s-a strâmbat și el la nepoata lui, și ea i-a răspuns cu același gest. Așadar, Charlotte nu a salutat mulțimea, cu un gest „obraznic”, așa cum a fost catalogat de unii, ci a fost vorba doar de o simplă joacă de copil cu bunicul său.

Prințesa Charlotte, primul membru al familiei regale care va ieși din izolare. Iată de ceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Prințesa Charlotte se pregătește să înceapă școala. Pentru prima data, ea își va însoți fratele, pe prințul George, întrucât cei doi vor învăța la aceeași școală.

Revista People notează că fiica prințului William este mult mai relaxată și mai jucăușă  în public decât fratele ei mai mare, care este mai rușinos și mai rezervat, cei doi având personalități total diferite. Mai mult, comportamentul lor în public, amintește de cel al lui Harry și William, potrivit juranliștilor.

 

„George este mai rezervat și Charlotte este mult mai sociabilă. Probabil din cauză că el este moștenitorul și într-o zi va deveni rege”, a declarat o sursă pentru revista menționată, precizând că se întâmplă la fel ca în cazul lui Harry și al lui William.

În timp ce William a fost tot timpul pregătit pentru rolul de rege, pe care îl va moșteni într-o zi, harry nu a fost împovorat cu așa multe responsabilități ca el. Cum George este al treiela pe linia de succesiune la tron, înseamnă că și el are aceleași atribuții ca tatăl lui, fiind nevoit să învețe deja cum să se comporte ca un rege.

„Între ei este aceeași diferență ca între William și Harry. Harry este mult mair elaxat, în timp ce William este mult mais erios în public, pentru că va fi rege într-o zi”, a adăugat sursa.

 

Citește și: