Artista de 44 de ani a dezvăluit că i-a fost extrem de dificil să ia decizia de a se separa de soțul ei. Acum, însă, are doar cuvinte de laudă la adresa lui.

Totodată, ea a recunoscut că iubirea dintre ea și Radu nu s-a stins, dar șansele de împăcare sunt nule. Radu Bucura și Paula Seling își cresc în continuare fetița și se ocupă cu grijă și dedicare de educația Elenei.

Paula Seling: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”

Cât despre ce concluzie a tras după divorț, interpreta a mărturisit: „În momentul ăsta, cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu.

Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți”, a explicat ea motivul divorțului.

”Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani de zile și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK.

Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie”, a declarat Paula Seling pentru cancan.ro.

Paula Seling, și nuntă, și divorț în mare secret. Povestea de iubire cu Radu Bucura și imagini rare cu ea mireasă: „Pe soțul meu l-am cunoscut când eram copil”

a-divortat-dupa-17-ani-de-relatieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

La 10 ani, Elena este fană Dorian Popa. Ce spune mama ei despre asta

Cât despre Elena, aceasta are 10 ani și a venit în viața artistei și a fostului soț în urmă cu 7 ani, chiar dacă nimeni nu a știut.

Întrebată, în vară, dacă fetița îi va călca pe urme, dacă are talente artistice, iată ce răspundea Paula Seling: ”Elenei nu îi spun să facă nimic, este alegerea ei. Încerc să o ajut să își exploreze și să își valorifice toate talentele. Ceea ce își va alege va fi strict alegerea ei. Eu nu am dreptul să îi impun nimic.”.

Întrebată despre pasiunile fiicei sale, artista a precizat pentru antena Stars că Elena a dezvoltat o atracție puternică pentru actorie și îi place să imite diferite personaje de la TV.

Iar Paula Seling a mai dat recent ”din casă”, într-o postare pe Instagram. Se pare că Elena este fană Dorian Popa și și-a dorit să-l cunoască. Iar mama ei s-a făcut ”luntre și punte” să-i împlinească fetei dorința.

”În urma cu ceva timp, Elena m-a întrebat, timid, dacă nu am numărul lui Dorian Popa pentru că ar vrea să îl cunoască, pe el și pe Cheluțu 🙈 Am dat repede niște telefoane și am reușit sa îl găsesc.

A fost foarte amabil, elegant și respectuos. Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corecta. I-a explicat îndelung de ce trebuie sa înveți, cât de importantă este dezvoltarea personala, câte fete frumoase ca ea pot exista, dar și cât de specială este o fata frumoasa și deșteaptă, informată și inteligentă.

Felicitări @eusuntdorian , pentru exemplul de succes muncit.
Mulțumesc pentru disponibilitate și amabilitate. ❤️”, a scris Paula Seling pe rețeaua de socializare, unde a postat și mai multe poze cu Elena și idolul ei.

Vezi și Paula Seling a adoptat o fetiță. A păstrat secretul timp de 6 ani, iar acum o prezintă în toată splendoarea

Citește și:

Iuliana Tudor și părinții, imagini emoționante la lansarea cărții. Mama ei a venit în scaunul cu rotile ca să-i fie alături, iar Iuliana Marciuc nu s-a putut opri din plâns

Andreea Bănică, decizia radicală luată legat de fiica sa adolescentă. Cum o pregătește pe Sofia pentru ”viața reală”