În urmă cu două săptămâni, Lidia Buble și-a șocat fanii, după ce a dispărut de pe rețelele de socializare, fără să ofere explicații. Artista și-a șters toate fotografiile de pe Instagram și le-a dat unfollow prietenilor. Acum, Lidia a revenit și a reușit să uimească pe toată lumea cu noul look. Vedeta nu mai este blondă. A revenit la loook-ul său natural, cel cu care a debutat în showbiz, în urmă cu 10 ani.

lidia noul lookSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ea a ținut să le explice fanilor ce s-a întâmplat, după ce mulți s-au speriat și au crezut că ar fi avut loc vreun deces în familia artistei. Astfel, Lidia i-a asigurat că nu s-a întâmplat nicio nenorocire, ci sunt toți sănătoși.

„Slavă domnului, sunt sănătoasă, familia mea la fel, nu s-a întâmplat nicio nenorocire pentru că am văzut că foarte mulți dintre voi ați fost foarte îngrijorați și ați crezut că s-a întâmplat ceva”, a spus Lidia într-un Intastory.

Artista a mărturisit că a aproape toate mesajele primite de la fani, precizând că multe femei au simțit nevoie să i se destăinuie după ce i-au ascultat noua melodie „Draga mea” . Astfel, Lidia le-a transmis un mesaj subtil în care lasă de înțeles că și ea suferit din dragoste.

„S-a lansat piesa „Draga mea” și am primit așa multe mesaje peste tot. Mă bucur din suflet că am reușit încă o dată să ating sufletele voastre. Au fost super multe mesaje, în care multe femei au simțit nevoie să mi se destăinuie, să-mi spună din poveștile lor de viață. Fetelor, mă bucur mult că am reușit să vă ating coarda aia sensibilă. Sunteți puternice, puteți să faceți tot ce vă propuneți, sunteți frumoase exact așa cum v-a lăsat Dumnezeu. Mă bucur că sunt o femeie care știe să pună punctul pe i atunci când trebuie. Din păcate, multe dintre noi am trecut cred am trecut și prin experiențe mai puțin plăcute. Este foarte important să știm să închidem o ușă atunci când trebuie, dar după părerea mea este și mai important este să ne nu închidem ușile inimii noatre pentru că dragostea învinge mereu și vindecă. Așa că fetelor să rămâneți puternice și hotărâte”, a spus Lidia.

Cântăreața a explicat și că a avut nevoie de o pauză de la rețelele de socializare și tot ce ține de online.

„Nu am avut contul spart. Am făcut o cură de detoxifiere de la rețelele de sociale. Am șters tot și pentru că am făcut schimbarea asta de look. Nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare.

Mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Am vrut să dau unfollow la toată lumea. Mă mai mâncau mâinile să mai intru să văd ce s-a mai postat.

Voiam să intru să fac un story și după aceea îmi dădeam seama că nu am voie să fac story. Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez că simt nevoia sa schimb, să fac ceva’, a declarat Lidia Buble la Radio Zu.