În timp ce Laura s-a căsătorit și e mai fericită ca oricând, urmând să devină mamă, Smiley este în continuare singur, ba s-ar iubi în mare secret cu Gina Pistol. Însă, bunica lui Cosoi a vorbit deschis despre relația nepoatei ei cu artistul și a dezvăluit motivul pentru care cei doi s-au despărțit, într-un interviu mai vechi.

Bunica a mărturisit că Laura s-a despărțit de Smiley pentru că acesta nu voia să se căsătorească, întrucât își dorește să fie burlac până la vârsta de 40 de ani, potrivit wowbiz.ro. Deși se iubeau foarte mult, el nu a vrut să facă marele pas, chiar dacă Laura i-a spus că-și dorește acest lucru.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Așa ceva nu s-a mai întâmplat în familia regală! Meghan Markle vrea ca la nunta ei să…

Smiley vrea să fie burlac

„L-am cunoscut pe Smiley aici, la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis « hai să ne căsătorim » nu mi-au plăcut, însă „A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Şi apoi, Smiley ţinea foarte mult la publicitate şi la bani. u degeaba este printre primii cei mai bogati artisti. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a povestit Maria Cosoi.

Bunica susține că totul s-a destrămat după această discuție, și chiar dacă au suferit amândoi, Laura i-a zis că ar fi mai bine să rămână prieteni.

„După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are Smiley  casa, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti. Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât! Gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost şi nepotul meu, care mi-a zis: « mamă Mioara, dacă ai şti… După concert, ne-am dus undeva şi Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky şi ne-am îmbătat toţi, numai el nu a băut. Şi m-a rugat: Laur, vorbeşte cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbeşte cu ea ! Mamă, a plâns Smiley după Laura », mi-a zis nepotul. (…) Laura a considerat că dacă publicitatea şi câştigul sunt mai importante decât căsătoria lor, să rămână cu ele”, a completat Maria Cosoi în cele din urmă.

De când s-au despărțit, Laura și-a văzut de viața ei și are acum o familie fericită, alături de Cosmin Curticapean, în timp ce Smiley e în continuare burlac așa cum și-a dorit.

Citește și: