Ducesa de Cambridge a fost surprinsă  la Spitalul Great Ormund Street din Londra unde a vizitat copiii bolnavi. Însă, în imagini se poate observa că pentru prima dată de când a devenit soția prințului William, ducesa a renunțat la inelul de logodnă cu safir albastru de 12 carate, încercuit cu 14 diamante, pe care l-a primit de la soțul ei, a cărui valoare a fost estimată la 500.000 de dolari. Inalul a costat chiar mai mult decât cel al reginei Elisabeta a II-a, ce valorează aproximativ 169.000 de dolari.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Iulia Vântur face ravagii în India! A fost surprinsă în brațele altui bărbat, în ipostaze tandre. Cine este frumosul brunet

Kate Middleton va naște în luna aprilie

Revista People menționează că lipsa inelului din aur de 18 karate se datorează faptului că a fost nevoită să urmeze protocolul spitalului, care impune să intri cu minumum de bijuterii în instituție. Însă, Kate a renunțat la inel și din cauza faptului că este însărcinată. În timpul sarcinii, femeilor li se umflă mâinile, în special încheieturile, astfel că medicii le recomandă să nu mai poarte brățări sau inele care să obstrucționeze circulația sângelui.

Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton, în Kenya, în octombrie 2010. Cei doi s-au căsătorit cinci luni mai târziu, în aprilie 2011. De atunci, ducesa a fost văzută în permanență cu bijuteria pe deget până acum. Nu renunța la el nici măcar la ținute sport. Kate Middleton va aduce pe lume, în luna aprilie, cel de-al treilea lor copil, care se pare că va fi tot fetiță.

Foto: ©Alpha Press/HEPTA

Citește și: