Paul le-a transmis un mesaj emoționant concurenților, în care explică de ce au decis să plece din India fără să apuce să-și ia rămas-bun de la ei, iar Gina Pistol a izbucnit în lacrimi.

Paul Ipate a trecut în urmă cu 5 ani printr-o operație de hernie de disc, iar pentru că a cărat atât de mult timp rucsacul foarte greu si uneori l-a luat chiar  si pe cel al lui Jojo a avut din nou probleme cu spatele. Se pare ca hernia lui de disc a revenit și actorul a acuzat dureri puternice.

A mers de urgenta la un spital din India unde a făcut un RMN și medicii i-au spus că daca mai ridică vreo greutate în zilele urmatoare va trebui să fie operat imediat.

Paul Ipate are hernie de disc

„Inițial nu am crezut ca e o chestie foarte gravă, pentru că nu e prima oară când am treaba asta. Eu am o operație la spate de acum 5-6 ani, dar care a fost ținută sub control, altfel nu veneam aici. Problema e că acum sunt niste dureri. Am ajuns la spital, am făcut un RMN. Neurochirurgul de la spital mi-a zis că daca mai merg cu rucsacul în spinare voi ajunge la operație în câteva zile, dacă merg și nu mai car nimic, e doar o chestiune pe care eu o amân, dar tot voi ajunge la operație. Atunci din punctul meu de vedere lucrurile sunt destul de clare” a declarat Paul.

Ulterior și Jojo a dezvăluit motivul plecării de la Asia Express și printr-o postare pe rețelele de socializare. Astfel, ea a lăsat de înțeles că pe lângă faptul că Paul a avut probleme medicale, ei au fost deranjați și de felul în care a fost montată „povestea lor”, precizând că  aparențele înșeala și un montaj iscusit poate funcționa perfect în conditiile în care intri deja în “povestea” creată.

„Dragii nostri, multumim pentru toata susținerea voastra în aceasta perioada. Iubirea , compasiunea, toleranta si intelepciunea voastra ne-au miscat pana in adancul inimii. Voi sunteti cei minunati! Daca am invatat ceva din calatoria noastra acel lucru este ca oamenii trebuie sa traiasca pentru oameni, si nu altfel.  @paulipate este bine acum si nu stiu ce s-ar fi intamplat daca am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup si suflet in fiecare clipa. Fara ascunzisuri, fara a fi manati de altceva decat de bune intentii si dorinta de a ne continua calatoria.  Celor care au ales sa imi trimita zeci de mesaje negative le spun atat: va inteleg. Sunt convinsa ca nu sunteti oameni rai. Imi place sa cred ca binele face parte din fiecare om care exista pe aceasta planeta, chiar daca lucrurile par altfel uneori. Aparentele inseala. Un montaj iscusit poate functiona perfect in conditiile in care intri deja in “povestea” creata. Este o linie fina intre real si ireal atunci cand privesti un reality show, pentru ca in cele din urma este un format de televiziune. Asa ca eu va rog sa il priviti si rational daca se poate, si nu altfel. Dezamagirile asadar au fost numeroase, si nu au avut nicio legatura nici cu “imunitatea” si nici cu alte lucruri care implica “regulile jocului”. Am primit insa un cadou imens de la viata in conditiile date: prietenia voastra neconditionata si revelatia faptului ca eu si Paul suntem facuti unul pentru altul la bine si la greu. Daca am invatat ceva dupa 20 de ani de televiziune, incluzand acest proiect, acela este ca nu cifrele (audienta) conteaza, oamenii conteaza. Multumesc tuturor colegilor si prietenilor nostri din cursa alaturi de care am trait aceasta experienta inefabila.
O sa inchei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care stiu sa citeasca printre cadre si randuri: “iubirea este pentru oameni si zei cea mai mareata divinitate”. Va iubim si ne inclinam in fata voastra, publicul nostru. #CatalinasiPaul”, a scris Jojo.

 

Citește și: