Frumoasa blondă recunoaște că nu a fost deloc o decizie ușoară să renunțe la statutul și numele pe care și le câștigase în România, prin ani mulți de muncă, însă pare că schimbarea nu a făcut doar în numele iubirii, ci pentru că a vrut să se redescopere.

Întrebată care sunt lucrurile care au produs o așa schimbare în ea încât a decis să trăiască în India, Iulia a răspuns imediat: „Țara, oamenii situațiile mi-au adus provocările, lecțiile. A depins doar de mine dacă le-am acceptat, am învățat sau m-am schimbat. Probabil, dacă aș fi stat în România, transformarea ar fi avut loc, dar mai lent sau poate nu chiar atât de profund. Când ești în mediul cunoscut și duci o viață confortabilă, provocările sunt diferite”, ne-a spus Iulia.

„Faptul că trăiesc într-o țară diferită, fără părinții mei, fără statutul și numele câștigat în ani de muncă,  m-a făcut să ies din zona mea de confort, să mă privesc cu atenție în oglindă și să mă întreb: Cine sunt eu fără toate astea? Experiența traiului în India m-a ajutat să mă descoper, să mă reanalizez și să mă reinventez. Mă bucur mult că am avut șansa să trec prin această experiență de viață”, a mai mărturisit vedeta.

Citește întregul interviu al Iuliei Vântur în noul număr al revistei Libertatea pentru Femei și află ce se întâmplă acum în viața frumoasei vedete.

 

Citește și: