Fosta membră a trupei HI-Q a mărturisit într-un itnerviu pentru Adevărul că a decis să renunțe la cariera ei în muzică pentru că succesul a fost greu de dus pentru ea. „Succesul îţi oferă o validare, dacă oamenii te aplaudă ai sentimentul că eşti bun de ceva. Sunt tot felul de situaţii prin care treci în momentul în care decizi să schimbi macazul, ai tot felul de trăiri. (…)Pentru unii oameni este ceva din care se hrănesc, pentru mine succesul a fost greu de dus. Încerc să evit, de asta nici nu mai apar. Nu-mi mai doresc acel tip de succes. Am descoperit ce înseamnă succesul personal care vine din lucrurile mărunte pe care le fac în fiecare zi şi din felul în care pun capul pe pernă, absolut liniştită că am făcut ceva bun în ziua respectivă. Este importantă relaţionarea cu oamenii, dar în primul rând mă raportez la mine, la ceea ce simt eu, ce-mi place şi ce mă bucură. Trăiesc în armonie datorită faptului că mi-am găsit liniştea şi echilibrul. Acesta este succesul pentru mine”, a mărturisit Dana.

Dana și Dragoș Bucur au adoptat o fetiță de etnie romă

Dana este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur și au doi copii frumoși, iar recent au adoptat o fetiță, Roxana, în vârstă de șase ani. Deși sunt o familie fericită, fosta artistă recunoaște că s-a gândit serios să plece din România. „ Ne-am gândit de câteva ori la treaba asta. Încă ne gândim dacă rostul nostru la bătrâneţe o să fie aici. Unul din lucrurile care mă sperie pe mine este acela de a ajunge la mâna sistemului sanitar din România. Nu vorbesc despre medicii din ţara noastră, ci despre lucrurile care nu sunt aşa cum ar trebui să fie. Deocamdată nu am pus în pactică plecarea, dar ne gândim”, a mai spus Dana pentru Adevărul.

Mai mult, îndrăgita vedetă a vorbit deschis și despre decizia ei și a lui Dragoș de a adopta un copil. Ea a precizat că Roxana este de etnie romă și se afla pe lista copiilor nedoriți.

Dana Nălbaru a vrut să salveze o viață

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri. Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta.  Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas. (…). E foarte drăguţă Roxana. Şi e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om am cunoscut vreodată ”, a spusvedeta.

Dana Nălbaru este căsătorită de 13 ani cu actorul Dragoş Bucur (41 de ani) şi au împreună trei copii – doi biologici, Sofia (11 ani) şi Kadri (2 ani), şi  Roxana (6 ani). De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Dana şi-a dedicat aproape tot timpul creşterii copiilor şi spune că nu are de gând să mai revină pe scenă. Totuşi, de curând, cântăreaţa a dat startul unor întâlniri cu publicul în mai multe oraşe, sub numele de „Redescoperă iubirea“.

Citește și: