Dana Nălbaru (42 de ani) și Dragoș Bucur (41 de ani)  sunt căsătoriți de  13 ani și au o familie foarte frumoasă. Ei au împreună trei copii, doi biologici- Sofia (12 ani) şi Kadri (3 ani), și unul adoptat, o fetiță, pe nume Roxana India (6 ani).

În cei 10 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor, Dana Nălbaru a povestit că a călătorit, s-a distrat, am mai făcut un copil și a adoptat un copil, a avut proiecte muzicale și pentru ea și  pentru copii, a luat recent un premiu pentru muzica pentru copii ( a lansat 10 cântece),  a făcut proiecte umanitare, iar acum pregătește un nou album muzical, la care a lucrat cu un producător din Londra. Ea are deja patru piese terminate, iar la începutul lunii martie va lansa un nou videoclip. „Am o viață foarte bună. Mă distrez”, a mărturisit Dana.

Celebra cântăreață a dezvăluit și motivul pentru care a decis să adopte un copil, pe micuța Roxana India, de ernie romă.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Meghan Markle o sfidează iar pe regină. A încălcat din nou pe protocolul regal. Face doar ce îi convine

Procesul de adopție a durat patru luni

„Dinainte de a-l naște pe Kadri, eu mă gândeam că ar fi extraordinar ca Sophie să mai aibă un frate sau o soră și eu am tot încercat să mai rămân însărcinată și nu s-a întâmplat. Așa că m-am gândit că aș putea să adopt un copil. După ce am rămas însărcinată cu Kadri, ideea mi-a rămas în minte și după ce l-am născut pe Kadri, am adoptat”, a  mai spus Dana.

„Noi am văzut-o pe Roxana într-o fotografie și am zis că ea este. (…) Înțeleg că birocrația distruge entuziasmul. La noi nu a fost însă așa. Noi din momentul în care am început procedura, actele și până când s-a terminat și ne-am întâlnit cu Roxana a durat patru luni. La noi a fost ușor. Asta a fost experiența noastră. Toată lumea a cooperat, totul a fost ca la carte. Nu am sărit nici un pas, am trecut prin toate procesele prin care trebuia să trecem”, a povestit Dana Nălbaru, într-o emisiune TV.

Dana Nălbaru a mărturisit că cei trei copii se înțeleg foarte bine, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Sophi are 12 ani, Kadri-3 ani și Roxana – 6 ani.

„Se înțeleg excelent, inclusiv cu Roxana. Roxana s-a integrat perfect în familie. Avem multă activitate, cu Sofia care trebuie să studieze, cu Kadri care și el studiază, Roxana merge și ea la școală, a început pregătitoarea. La mine în casă este un haos și o nebunie totală”, a mai spus Dana.

Roxana s-a integrat foarte bine în familie

Artista a mărturisit că înainte de a o adopta pe Roxana, a avut o discuție serioasă cu Sofia și cu Kadri, pentru că a vrut să țină cont de părerea lor.

„Înainte de a începe procedurile (n.r.-de adopție), am avut o discuție cu Sofia foarte serioasă, ne-am sfătuit cu ea, i-am explicat ce înseamnă, ea și-a dat acordul. Kadri avea doi ani când a venit Roxana la noi, dar și el a zis că e în regulă. Am ținut cont de părerea amândurora și a fost bine pentru că s-a produs lipirea așa foarte repede. Au fost momente dificile până ne-am adaptat unii cu alții, dar nimic dezastruos care să ne provoace neplăceri mari. E foarte drăguță”, a precizat Dana.

 

Într-o postare pe blogul său, făcută în urmă cu câteva luni, Dana Nălbaru povestește cu mândrie de mamă despre progresele făcute de Roxana, cu adevărat remarcabile.

”Acum fix un an ne întâlneam cu ea prima oară și nu știa să vorbească aproape deloc și nimic despre lumea din jur. Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să citească propoziții scurte, a învățat să se descurce singură la fel ca orice copil de aproape 6 ani, înțelege și spune cuvinte în engleză și începe să asimileze conceptul de familie. Sunt atât de mândră de ea! E un copil extrem de puternic, dacă ați ști…”, a scris pe blog Dana Nălbaru.

Citește și: