Melissa Toubati, în vârstă de 39 de ani, a demisionat după doar șase luni în serviciul fostei actrițe americane, iar o sursă de la palat a  declarat că a decis să facă acest pas pentru că “exista foarte multă presiune din cauza cerințelor ducesei. „A trebuit să facă enorm de multe compromisuri”, a declarat sursa de la palatul Kensington pentru  The Mirror.

 

“În jobul ei era prea multă presiune și în cele din urmă a devenit mult prea mult. A dat tot ce a putut. Meghan a avut prea mult pretenții de la ea și de fiecare dată izbucnea în lacrimi. Ea este foarte talentată și a jucat un rol esențial în succesul nunții regale. Le va lipsi tuturor celor din gospodărie. Melissa este cu adevărat o profesionistă și este fantastic la locul de muncă, dar lucrurile au ajuns la limită și e mai ușor pentru ambele părți să se meargă pe căi separate”, a declara sursa.

Inițial, s-a scris că prințul Harry ar fi fost de vină pentru plecarea Melissei pentru căa cesta obișnuia să țipe la angajați, însă se pare că, de fapt, cea care face legea la palat, fiind foarte dictatorială și dură cu angajații.

Meghan Markle se poartă foarte urât cu angajații

Nu este prima data când apar zvonuri legate de modul în care Meghan Markle îi tratează pe membrii personalului de la Palatul Kensington.

Meghan Markle a atras atenția prin câteva obiceiuri care nu sunt privite cu ochi buni de tradiționaliștii locatari ai palatului. Potrivit unor surse din interiorul palatului, fosta actriță nu se bucură de simpatia angajaților cărora le-a schimbat radical cutumele.

„Meghan a venit cu o atitudine superioară și cu foarte multe pretenții”, a spus sursa citată de Daily Mail.

A făcut-o și pe Kate Middleton să plângă

Ducesa de Sussex este o persoană matinală. Se trezește în fiecare dimineață la ora 5 și “bombardează” personalul palatului cu numeroase mesaje și diferite cerințe. Mulți se plâng că primesc câte șase – șapte mesaje cu tot felul de idei și pretenții.

Meghan se poartă urât chiar și cu Kate Middleton, cumnata ei, și a reușit să o facă să plângă până și pe ducesa de Cambridge. Tot surse de la palat au dezvăluit că la nuntă, soția prințului William a izbucnit în lacrimi din cauza pretențiilor exagerate privind rochia de domnișoară de onoare a prințesei Charlotte. Meghan s-a purtat foarte urât cu Kate, deși cumnata ei i-a fost alături și a ajutat-o cu toate sfaturile de care avea nevoie pentru nuntă.

O altă ceartă între Kate și Megan a avut loc după ce ducesa de Cambridge a surprins-o pe fosta actriță americană purtându-se urât și țipând la personalul ei, considerând comportamentul lui Markle inacceptabil. „Ei sunt angajații mei și doar eu am voie să le vorbesc”, i-ar fi spus Kate lui Meghan, potrivit Daily Mail. În plus, se pare că acesta a fost momentul în care relația dintre cele două ducese s-a răcit.

Mai mult, ducii de Sussex au decis să se mute în casa Frogmore din Windsor, pentru a nu mai fi vecini cu Kate și William.

 

De asemenea, aceleași surse au mai adăugat că îi este atrasă atenția în permanență că ar trebui să se îmbrace mai potrivit noului ei rol și mai puțin ca o vedetă de la Hollywood, însă Markle nu renunță ușor la stilul prin care s-a făcut remarcată.

 

Citește și: