Îndrăgita prezentatoare TV și fiul s-au întors în România pentru câteva zile, iar bruneta a dezvăluit în emisiunea „Teo Show”, care este motivul pentru care a fost nevoită să se întoarcă urgent din Turcia.

Citește și: S-au căsătorit în cel mai romantic mod posibil, dar tot s-a terminat cu divorț. Un actor extrem de sexy e singur din nou

Andreea a recunoscut că abia așteaptă să se întoarcă acasă

„Mi-e greu să vorbesc, am o problemă cu o măsea. Am zis că tot o să vin să-mi repar dantura, să-mi salvez măseaua. Dar n-am reușit. Am venit, dar am venit prea târziu. Domnul doctor mi-a zis că nu mai poate fi salvată. Începusem să m umflă foarte tare, am avut dureri groaznice. Nu am vrut să mă duc acolo la stomatolog pentru că mi-era foarte frică”, a declarat Andreea în emisiunea lui Teo.

„Am avut dureri groaznice. Mi-a scos-o. Acum trebuie implant… Sau nu. Mi-a făcut anestezie, am făcut calmante, m-a durut de am zis că mor”, a mai adăugat vedeta.

Mantea a vorbit și despre David, mărturisind că fiul ei, David, își dorește să se întoarcă cât mai repede acasă.

 

„El vrea acasă, îl înțeleg. Și eu vreau acasă. Îmi e dor de toată lumea. Chiar și de traficul de aici. Pur și simplu, vreau acasă.  E bine acolo, e foarte frumos. Ce mă întărește pe mine e acest proiect, în care a început să se vadă dragostea, de-aia are și succes”, a mai spus Mantea.

Citește și: