După aproape doi ani petrecuți în Turcia, Andreea MAntea și-a făcut bagajele și s- a întors în România. Ea a luat această decizie cu inima grea, alegând să renunțe la emisiunea „Puterea Dragostei”.  La insistențele fanilor, ea a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care a luat această hotărâre.

„ Am ales să renunț la această emisiune nu pentru că  mi-era rău, nu pentru că mi-e urât, ci pentru că era prea frumos. (…) Aveam senzația că viața mea era pusă puțin pe pauză. Aveam senzația că niciodată nu am timp să vin acasă, că nu am timp să fac nimic din ce-mi doream să fac exact, aveam senzația că nu mai am timp să fac nimic din ce-mi doream. Am ales  să rezist pentru că îmi plăcea foarte mult, extrem de mult, dar am luat această hotărâre pentru David, pentru că aici nu mai este vorba despre mine. (…) Am ales să renunț la această emisiunea pentru ca, copilul trebuia să se întoarcă acasă. Copilul meu trebuie să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui din România.  Nu zic că nu aș fi putut să-I ofer și o creștere frumoasă și acolo sau că nu aveam prieteni și acolo, nu vreau să zic că nu era frumos și interesant și acolo, dar eu vreau să-I ofer o educație și o copilărie frumoasă aici în România, vreau  dar vreau să-I cunoască pe români să se dezvolte alături de români, de bunătatea românilor. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul român, în sânul familiei”, a mărturisit Andreea pe vlogul ei.

Îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că vrea ca fiul ei să crească exact așa cum a crescut ea. Locuitul în Turcia a fost o experiență frumoasă frumoasă pentru amândoi, dar este de părere că a fost egoistă că a acceptat oferta de a lucra acolo, privându-l pe fiul ei de viața în ROmânia. În plus, ea a decis să se întoarcă și din cauza faptului că fiul ei va începe în curând să meargă la școală.

Vezi si: Andreea Mantea, apariție incendiară în costum de baie. Motivul pentru care vedeta TV evita să-și arate trupul

Citește și: