Frumoasa prezentatoare Adela Popescu a confirmat zvonurile că este însărcinată a treia oară. Ea a anunțat vineri în emisiunea pre care o prezintă că ea și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară. Ea este însărcinată deja în aptru luni și peste cinci luni, cei doi își vor ține bebelușul în brațe. Radu Vâlcan și Adela au dezvăluit acum motivul pentru care au păstrat sarcina ascunsă.

Adela și Radu știau de aproximativ patru luni, însă cei doi vrut să se asigure că totul este în regulă, iar apoi să facă anunțul.

“Am aflat că vom deveni, din nou, părinti cu aproximativ trei luni și ceva în urmă, aproape patru luni. Noi știam, evident, dar am așteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiți, îi simțim și pe cei aproape nouă că împărtășesc aceleași trăiri pe care le avem și noi acum în momentele acestea”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au mărturisit că își doresc o fetiță, însă viitorul tătic a evitat să spună dacă cei doi fii ai lor vor avea un frățior sau o surioară.

La ceva timp după ce s-a încheiat ediția de azi a emisiunii ”Vorbește Lumea”, Adela Popescu a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care a vorbit despre motivul pentru care a decis să se retragă din emisiunea pe care o modera alături de Cove.

“Am încercat o fotografie emoționantă, așa cum se cade pentru a face un anunț important, dar atât s-a putut. Pe scurt, nu ne era de ajuns «haosul» actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară.

Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea, am și hotărât să ma retrag de la «Vorbeste Lumea» atât de repede. Vă pupăm tare și abia așteptam să vă ținem la curent cu ce mai urmează în viața noastră de familie”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.