După divorțul dintre Anca și medicul stomatolog, Cristina Georgescu, relația lor cu Cristian Țânțăreanu de care erau foarte apropiați, s-a răcit. Acesta a fost nașul lor de cununie și a făcut o serie de mărturii în privința divorțului care a șocat pe toată lumea.

Deși au fost căsătoriți mai bine de două decenii și păreau foarte îndrăgostiți, relația Ancăi cu soțul ei nu era una perfectă așa cum părea, ci ascunde chiar alte două încercări de a divorța, lucru mai puțin știut de unii fani.

Adevăratul motiv care a dus la divorţul Ancăi Ţurcaşiu de Cristian Georgescu

Cu toate astea, în urmă cu șase ani pe când se zvonea separarea aceștia au reușit să găsească o cale pentru a rămâne alături unul de celălalt. Motivul despărțirii de atunci ar fi fost, de asemenea, tot infidelitatea medicului pe care cântăreața ar fi trecut-o cu vederea, potrivit impact.ro.

Cel care a reușit să îi mai țină uniți o vreme a fost chiar nașul lor. ”Totul e deja îngropat în trecut!”, a mărturisit resemnat omul de afaceri pentru sursa citată.

Vedeta a plecat din acel moment din vila din Corbeanca ridicată pe terenul primit de la Țânțăreanu acolo unde a rămas fostul partener. Se pare că de-a lungul anilor nașul a fost cel care a reușit să le ofere sfaturi valoroase, ulterior în ultima discuție dintre foștii soți nu s-a mai implicat, lăsând să se înțeleagă că neînțelegerile erau cu adevărat serioase. Afaceristul a recunoscut că a fost sunat de Anca și Cristian de Sf. Alexandru pentru a-i ura cele bune.

“Nu s-a pus niciun moment problema ca eu să particip la nunta lui Cristian. Nici nu am primit, nici nu am cerut vreo invitaţie. Pe de altă parte, nici nu prea mai ţinem legătura. E drept că pe 30 august, de Sf. Alexandru, s-a întâmplat să mă sune amândoi, şi Anca, şi Cristian , dar atât, nimic mai mult. Mi-au făcut urările care se fac de obicei în asemenea ocazii!”, a precizat pentru impact.ro Cristian Ţânţăreanu.

Mai mult decât atât, el a mai adăugat și că nu o cunoaște pe logodnica medicului și susține că nu oferă niciun sfat pentru căsnicia ce urmează: “Nu-mi mai place să dau sfaturi unuia sau altuia. E mai bine ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui, aşa cum crede el că e mai bine. Am ajuns în faza în care nici mie personal nu-mi mai dau sfaturi, ca să zic aşa!”.

Citește și:

Are 86 de ani, dar este încă în mare formă. Cum arată azi Nana Mouskouri

Cine este și cum arată viitoarea noră a lui Adrian Năstase. De ce i se spune ”Prințesa Constanței”