„E provocarea de sfârșit de an. Aproape 47 de ani. Fără filtre, fără machiaj! Asta sunt. Tenul meu e așa datorită unei bune moșteniri genetice, dar și pentru că folosesc creme bune și fac tratamente cosmetice de top, practic cele mai bune din lume, și pe care vi le recomand”, a anunțat Oana Roman pe Instagram și pe Facebook, în dreptul unei poze în care își arată adevărata față, iar aici ne referim la absența filtrelor din programele de editare, dar și la absența machiajului.

Oana Roman, fără machiaj. Foto: Facebook

Adevărata față a Oanei Roman, fără machiaj, fără filtre

Sigur că se vede diferența față de poza alăturată, în care Oana are un machiaj puternic, însă fanii ei o preferă mai mult naturală și nu s-au ferit să spună acest lucru în sutele de comentarii din subsolul postării. „Ești frumoasă, Oana! Dumnezeu te-a creat într-un chip minunat!„, „Dragă Oana, te urmăresc și te admir de foarte mult timp, îți doresc să rămâi aceeași femeie inteligentă cu realizări pe măsură”, „Ești perfectă pentru vârsta ta”, „Ești frumoasă. Știi că frumusețea vine din suflet. Mă bucur că, spre deosebire de alte persoane publice, postezi poze cu tine naturală”, „Astea care îți dau cu hate, dacă le dai gletul jos de pe fața și te uiți la poza lor de profil, sunt de nerecunoscut. Așa că arăți splendid la anii tăi”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Oana, pe Facebook.

Cât a slăbit Oana Roman și cum arată după 3 ani de dietă

Zilele trecute, Oana Roman a alăturat două fotografii pe modelul „înainte-după” și, într-adevăr, rezultatul e uimitor. Prima imagine este din 2018, iar cea de-a doua, de anul acesta. Fiica lui Petre Roman a povestit în repetate rânduri că a slăbit aproximativ 25 kg, dar că pe ea o interesează mai mult să vadă rezultatele în centrimetri, la mărimea hainelor, nu neapărat pe cântar.

oana-roman111SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„2018 versus 2021. Sfârșitul de an este despre rezoluții, la mine de câțiva ani. Unul din lucrurile de care sunt mândră este transformarea fizică pe care am început-o în 2019. Am ales procedurile de remodelare corporală cu cele mai performante aparate de pe piață. Am început în 2019 cu criolipoliza, cu care am slăbit, după 3 ședinte pe zonă, în jur de 12 cm în talie și șolduri (…) Rezultatele sunt vizibile și de necontestat. Am ținut și țin încă și dieta dar voi face o postare separată pe subiect”, a scris Oana Roman azi, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Ioana Ginghină, fără machiaj la 45 de ani, dar nu din proprie voință. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate: „M-am trezit într-o dimineață cu o foarte mare…”

Citește și: Ramona Olaru, momentul adevărului: „Asta sunt eu, adevărata Ramona. Fără machiaj, fără filtre”. Imaginile care fac vâlvă pe Internet