Cristi Chivu s-a retras de pe teren în 2014, a făcut școala de antrenori, iar din 2021 antrenează Inter Primavera, echipa de tineret a lui Inter Milano. Adelina Chivu s-a retras din televiziune în 2008, iar de atunci este mamă și soție devotată.

De ziua lui Cristi Chivu, născut de Sfântul Dumitru (26 octombrie) au curs urările pe Facebook și pe Instagram, de la prieteni, colaboratori și vedete. Solista Corina Bud a publicat pe InstaStory o imagine cu soții Chivu care se sărută apăsat, fascinați unul de celălalt. Mai rar să vezi atâta pasiune la un cuplu care a împlinit 15 ani de căsnicie, adică nunta de cristal.

adelina-si-cristi-chivu-hepta_745521-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Adelina i-a scris soțului un mesaj de dragoste, așa cum procedează în fiecare an de ziua lui, tot în dreptul unei imagini cu un sărut pasional. Ce-i drept, poza pusă de Adelina pe Instagram nu este nouă, ci datează din 2018. „O viață așa! La mulți ani, iubirea mea!”, a fost mesajul Adelinei pentru soțul ei.

Cristi Chivu (43 de ani) şi Adelina Elisei, așa cum o chema înainte de căsătorie, s-au logodit la 24 noiembrie 2007, la Milano, iar pe 6 iulie 2008 s-au căsătorit. Evenimentul, la care au fost prezenţi aproximativ 500 de invitaţi, a avut loc la Palatul Ştirbey. Un an mai târziu, pe 12 februarie 2009, a venit pe lume primul copil al cuplului, minunea Natalia, iar cea de-a doua fetiță a lui Cristi și a Adelinei s-a născut pe 4 noiembrie 2010.

cristi-chivu-in-2012-profimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Adelina Chivu, 15 ani de când a renunțat la televiziune

Adelina Chivu s-a născut pe 3 ianuarie 1982 la Piatra Neamț, dar s-a mutat în București încă de când era la liceu. A fost „Miss Piatra-Neamț” înainte să se transfere la Școala Centrală din București, iar după facultate a prins microbul presei.

Adelina a lucrat în televiziune, la Antena 1 și Antena 3, prezentând știrile sportive, dar a renunțat la acest job în 2008, la puțin timp după ce care l-a cunoscut pe Cristi Chivu. A ales să fie soție și mamă devotată, dar nu s-a neglijat nici pe ea.

Frumoasă, naturală, zâmbitoare, Adelina nu are nevoie de prea multe artificii atunci când se aranjează. Arată impecabil și în costum de baie, și în rochie de seară, și în trening.

A reușit să-și transforme pasiunea pentru haine într-o afacere, așa că a lansat un magazin online de haine, un blog și a pus la punct câteva pagini de social media pentru a-și promova brand-ul. Din 2021 însă nu mai există activitate pe site-ul brandului respectiv și nici pe Instagram.

Citește și: Cum arată fiica lui Adrian Mutu, la 17 ani! Frumusețe rară, copia mamei sale, Consuelo. Imagini din Dominicană cu prințesa lui Mutu

Citește și: Fiica lui Ilie Dumitrescu a împlinit 18 ani și e superbă ca mama ei. Parcă sunt surori. „Este slăbiciunea mea și e protejată de toți bărbații din familie, eu și frații ei”