Pe 6 iulie 2008, Adelina și Cristian Chivu(40 de ani) s-au căsătorit religios la Palatul Știrbey, din Buftea. De atunci au trecut 13 ani și au împreună două fete superbe, Natalia (12 ani) și Anastasia (10 ani), iar recent și-au surprins fanii cu o nouă imagine cu ei.

Cei doi s-au fotografiat în tribuna de pe stadionul San Siro din Milano, unde au urmărit Finala Ligii Națiunilor 2021, ce s-a jucat între Franța și Spania. Adelina Chivu a fost cea care a făcut publică imaginea pe Instagram o fotografie alături de soțul ei, în care amândoi sunt îmbrăcaţi în negru şi au măşti de protecţie, tot negre: „A trecut ceva timp.”, a fost descrierea care însoțește imaginea, lăsând de înțeles că a trecut ceva timp de când cei doi nu au mai mers pe un stadion împreună din cauza pandemiei.

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pe amândoi pentru cât de frumoși sunt împreună: „Minunați și asoratați”, „Cei mai frumoși”, „Cât sunteți de frumoși”, „Minunaților”, Să fiți fericiți”, au fost câteva dintre mesajele internauților. Printre ei s-a numărat și mama antrenorului de fotbal, care e topită după ei. „Dragii mei”, a scris aceasta.

cristi si ade 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Citește și:

Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți de 13 ani

Din poze e limpede că Adelina și Cristi par la fel de îndrăgostiți ca în pozele de la nuntă, iar naturalețea și frumusețea fostei prezentatoare TV a surprins pe toată lumea, fiind superbă. Ea a renunțat la televiziune, alegând să se îngrijească de creșterea copiilor. Adelina a povestit într-un interviu mai vechi care e secretul mariajului lor fericit. Ea a mărturisit că îi ajută foarte mult că au o comunicare deschisă și nu există niciun subiect tabu pentru ei, cât și faptul că sunt cei mai buni prieteni și că în fiecare an își acordă timp liber și doar pentru ei doi. Aniversarea lor de la nuntă i-a prins mereu în vacanță, împreună, doar ei doi, fără copii.

„Eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui, eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine. La început nu era el foarte comunicativ, dar aici pot să-mi asum acest lucru, că l-am făcut să fie foarte comunicativ cu mine. În rest, cu alţii, nu am reuşit să-l fac să fie aşa, dar cu mine este şi asta e bine. (…)Noi în fiecare an avem o vacanţă singuri, doar noi doi. Anul trecut, evident nu am reuşit cu pandemia. Am plecat trei săptămâni în Puglia cu fetele şi s-a nimerit să fim acolo de aniversare. Dar de obicei o aniversăm noi doi singuri sau cu prietenii printr-o vacanţă în care mergem fără copii. Ne-am ţinut an de an de regula asta şi mă bucur foarte tare că abia aşteptăm amândoi perioada aia”, a adăugat Adelina Chivu pentru sursa citată anterior.

Adelina și Chivu postează adesea imagini cu cele două comori ale lor lor, Natalia și Anastasia, iar micuțele au moștenit trăsături de la amândoi și sunt adorabile.

Citește și: