Adelina Pestrițu și-a făcut debutul pe covorul roșu din Los Angeles și nu și-a dezamăgit fanii, având o apariție spectaculoasă cu care a atras toate privirile.  Frumoasa brunetă  și a avut ocazia să întâlnească vedete cunoscute în toată lumeași s-a fotografiat alături de idolul ei,  Kim Kardashian West, dar și de cântăreața Pink.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, dar și îndrăzneață, ce i-a pus în evidență formele perfecte, ea a fost aplaudată de fani imediat cum și-a făcut apariția pe covorul roșu. Deși se află pentru prima dată la un astfel de eveniment, ea a atras toate privirile.

Adelina Pestrițu, spectaculoasă pe covorul roșu în Los Angeles. Rochia ei a atras toate privirileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Pentru prima dată în 45 de ani, în cadrul evenimentului E! People’s Choice Awards 2019 a fost deschisă o categorie pentru România. Aceasta se numește: Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019 și a avut în vizor un Top 3. Cele 3 figuri preferate din online au fost: Adelina Pestrițu, Maria Zvinca și Irina Deaconescu, iar trofeul a fost câștigat de frumoasa brunetă.

„A fost ceva uluitor. Nu pot să descriu ce s-a întâmplat acolo. Nu mă aşteptăm să trăiesc asta vreodată în viaţă. Premiul nu îl am fizic, pentru că o să-l primesc în două săptămâni acasă. Era foarte greu, probabil că ar fi cântărit foarte greu în bagaj, la aeroport”, a declarat Adelina.

 

„Mi-a mai și dăunat expunerea asta, sinceră să fiu, dar nu mi-a dăunat în sensul să spun: Gata, de mâine sunt o femeie necunoscută. Să vreau să merg pe stradă și să nu mă recunoască nimeni, să nu mai fac poze cu nimeni, să nu mai activez în mediul online.Mi-a dăunat la modul că oamenii poate au înțeles greșit ceea ce eu am vrut să comunic sau m-au judecat pentru lucrurile pe care le-am făcut. Lucruri făcute pentru că așa am simțit eu la momentul respectiv, că așa îmi era dat să se întâmple”, a mai spus Adelina.

Citește și: