Adelina Pestrițu a dezvăluit într-un interviu pentru perfecte.ro că a slăbit șase kilograme din cauza stresului pe care l-a avut cu pregătirile nunții ei de vis, ce au durat aproape șase luni. Însă, cu toate acestea ea și soțul ei au ales să nu meargă în luna de miere prea curând.

Vedeta a mărturisit că nu se gândesc deocamdată la luna de miere, pentru că  vor să petreacă mai mult timp cu fiica lor și se pregătesc de un alt eveniment. Și anume, pentru turta fetiței lor, Zenaida, care va împlinipe 3 august vârsta de un an.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor să petreacă mai mult timp cu fiica lor

„Încă nu ne-am decis (n.r. când vom pleca în luna de miere) pentru că în perioada imediat următoare avem foarte multe lucruri de rezolvat. Turta micuței noastre, care urmează să împlinească un anișor, după care suntem de două ori nași. Și avem un proiect mare căruia urmează să-i facem lansarea în curând”, a declarat Adelina pentru perfecte.ro.

Cu toate acestea, superba brunetă susține că vor pleca totuși câteva zile la mare cu Zenaida. „Intenționăm să mergem câteva zile la mare cu fetița noastră pentru a petrece mai mult timp împreună și pentru a recupera zilele agitate dinaintea nunții în care nu am avut răgaz de nimic. Alte planuri încă nu avem. Ne focusam pe muncă”, a mai spus ea.

Adelina Pestrițu a  vorbit și despre buchetul ei de mireasă, fiind criticată pentru faptul că a ales cale în buchet, flori despre care se spune că aduc ghinion și nu sunt de bun augur pentru cuplu.

„Am avut  inclusiv cale în buchet, despre care se vorbește că ar purta ghinion dacă te însoțesc în ziua nunții. Nu cred în astfel de basme. Mi se pare ireal că în 2019 mai sunt oameni care țin cont de aceste lucruri”, a mai spus ea.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit religios sâmbătă, pe 20 iulie, într-o nuntă de basm. Vedeta și tatăl fiicei ei, Zenaida, au fost foarte emoționați, însă totul le-a ieșit cum și-au dorit.

 

Citește și: